Moja Frizura – Magdalena kandidat br.3

1082087_354774874661048_772486092_n 1624594_354774871327715_1287982097_nNa prvoj slici vidimo prirodnu lepršavu i valovitu kosu sa jednim divnim osmehom.
Na drugoj slici vidimo ravnu kosu sa ravnim šiškama koje definitivno daju čar predivnim očima ove devojke.

Magdalena: Već godinama održavam bakrenu boju, te naizmjenično nijensiranje plavih pramenova, super pepeljastih, pepeljastih i čisto plavih. S dodatkom ehotona što povremeno nanosim na kosu , moja kosa također dobiva sjaj i tamniju gray boju. Preparate koristim iz Nivea kolekcije kao što su šampon Nivea Brilliant Blond ,te Nivea Color Crystal Gloss , te regenerator, dodatno još je tu maska za kosu što ne nanosim pretjerano često ali povremeno -Nivea Long Prepair najbolje odgovara mojoj kosi te ona ostaje čista, sjajnija,bujna i prosta za oblikovanje. Na jednoj od ove dvije slike imala sam klasične blago valovite lokne, što inače praktikujem “mokre lokne” ali na slici je nešto priprodnije s bakrenom bojom kose. A na drugoj slici je kosa s čisto plavim pramenovima, mnogo svijetla , sa šiškama koje najčesce nosim, i i uz to s peglanjem jer to daje prirodan izgled i jednostavno za održavanje. Kosa je adut svake djevojke i sve trebamo da najvise vremena posvećujemo upravo ,njoj te da je održavamo i činimo zdravom . Mnogo važno da napomenom je rezanje vrhova slabe ispucale kose jednom u mjesecu da bi kosa izgledala lijepo i da bi je to činilo zdravom, osnovno je i glavno pravilo za ljepotu i zdravlje kose. Zadovoljna sam, nastaviću i dalje da eksperimentišem s bojama i frizurama koje mi se budu dopadale.

Glasajte za nju, lajkujući ovaj post tako što ćete pritisnuti dugme lajk.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo