Moderni Šalovi i Kape

Zima je stigla i pokazala svoje pravo lice. Vjerujemo da ste se već pripremili i iz ormara izvukli jedne od najkorisnijih dijelova zimskog asesoara – šalove, kape i rukavice jer oni ne samo da će obogatiti vaš izgled nego će vas i grijati, što je svakako najvažnije.

Ukoliko volite pratiti modne trendove i obnoviti svoju garderobu, onda obavezno kupite neke od ovosezonskih kapa i šalova. Kada su boje u pitanju,ako izaberete sivu, crnu ili bijelu sigurno nećete pogriješiti. Ukoliko želite osvježiti svoju garderobu u ovim tmurnim zimskim danima kupite šal i kapu u nekoj veseloj boji ili šarene. Jednostavno, ne možete pogriješiti ako ćete staviti vunenu kapu, šubaru, pravo ili umjetno krzno, duge ili kratke rukavice, šarene ili jednobojne.

Pletene kape su i ove sezone jedan od glavnih trendova pa tako imate na rapolaganju veliki izbor različitih oblika, boja i veličina kapa sa šalovima u odgovarajućoj kombinaciji. Ako imate smisla za pletenje ili heklanje možete ih sami izraditi, jednobojne ili u boji, ili na njih možete prišiti različite detalje i istaknuti njihovu unikatnost.

salovi-0

salovi-5-2

Vunene kape gljivastog oblika pristaju većini žena.

Untitled-1 Untitled-2

Untitled-3 Untitled-4

Šubare su nekada nosile samo starije gospođe s debljim novčanikom. Sada ih nosimo u raznim prilikama, i mogu biti od umjetnog ili pravog krzna. Imamo elegantne šubare, kao  i one s nastavcima za uši za sportsko izdanje i vrlo hladne dane.

Untitled-5 Untitled-6

Šalovi su u posljednjih nekoliko godina postali neizostavni modni dodatak zimi. Ukoliko ne volite pletene šalove odaberite šal od kašmira koji će biti elegantan a u isto vrijeme i vaš vrat će vam biti zahvalan.

Untitled-7

Šalovi od pliša ili umjetnog krzna daju vam toplu,mekanu ugodu na vratu pa ćete se osjećati kao da sa sobom nosite omiljenog plišanog medu.

Untitled-8

Karirani šalovi će odlično pristajati vašoj jednobojnoj odjeći

Untitled-9

Ove godine ponovno su došle u modu šal-kape, odnosno šal i kapa u jednom. Ima ih u brojnim kombinacijama od sportskih do onih elegantnih.

Untitled-10 Untitled-11

I rukavice zimi uvijek nosite sa sobom. Ove godine ponovno su u modi one samo s palcem, s otvorenim prstima (samo za toplije dane), te s dugim nastavkom sve do lakta.

Untitled-12 Untitled-13

Ukoliko ste se odlučili za kožne rukavice, znači da ćete ih nositi s elegantnijom odjećom.

Untitled-14 Untitled-15

Nadamo se da smo vam sa naših par ideja pomogli. Sada zaista ima puno izbora i bilo koje komade da odaberete nećete pogriješiti.

Bavimo se izradom originalnog nakita. Pogledajte našu Facebook stranicu i naručite svoj unkatan rad.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo