Moderne kratke frizure

Jeste li primetili koliko su ove godine u Hollywood-u popularne moderne kratke frizure? Jennifer Lawrence je nedavno šokirala svet tako što je odsekla svoju dugu kosu skroz na kratko! Budite inspirativni i nemojte se bojati velike promene, jer svaka promena nosi jednu novu eru vaše ličnosti i vanjskog utiska.

Very-Short-Haircuts-for-2014-Short-Layered-Hair

Promenite boju kose, izblajhajte se u atraktivno blond! Primetite kako se ove godine fura dosta duga kosa na temenu a okolo dosta kratko sa oslobođenim ušima. Ove godine su se muška i ženska moda veoma približile i daju nam slične dizajnove i vizije kratkih frizura.

Short-Haircut-for-Summer-2014

Ova frizura odiše simpatičnošću. Ako vam ljudi govore da ste simpatičnog lica ovo je frizurica koja će još više dodati simpatičnosti u vaš izgled. Morate priznati da je slatko!

2014-2015-Short-Blonde-Haircuts-Really-Short-Hairstyle

Viđali smo ovu frizuru kod mnogo naših domaćih poznatih ličnosti. Ova grunge, opasna urbana frizura je veoma jednostavna za održavanje. Pogoduje veoma zauzetim poslovnim ženama koje su po ceo dan u pokretu. Blagim prolaskom prstiju kroz kosu sa gelom i vaša frizura je gotova za čas posla. Preporučujemo ovu frizuru definitivno kao najprilagodljiviju brzom stilu života!

Hot-Short-Wavy-Hairstyles

Divlje kratko! Najbolji termin za ovakvu frizuru. Ukoliko imate prirodno valovitu ili kovrdžavu kosu ova frizura će vam biti laka za održavanje. Međutim, ako vam je kosa ravna a vi biste baš želeli ovu frizuru onda ćete morati mnogo više pažnje da poklonite kosi svakodnevno kako bi napravili ovaj look. Potrebno je da kosu pogužvate, napravite mokre pletenice i pustitie da se osuši ili da sebi kupite tanki figaro i prelomite svu kosu. Nakon što ste napravili prelom, nanesite gel ili styling sprej kako bi frizura držala.

New-Short-Hairstyles-for-2014

I naravno asimetrija! Asimetrija je uvek u modi! Ošišajte jednu stranu kratko a drugu pustite dosta dugo. Ta asimetrična frizura će definitivno biti upadljiva i mamiće poglede dok prolazite!

Napomena: Nadamo se da smo vam pomogli da nađete sebi jednu od varijanti kratkih frizura i napravite jednu promenu u svom izgledu. Ukoliko se odlučite na šišanje na kratko, ištampajte sebi sliku i ponesite je frizeru!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo