Moderne frizure: Uhvati modu u 2014!

ss_101441009_MDugački bob

Zašto da ste uvek u dilemi, da li da imate dugu ili kratku kosu, kad možete imati oboje u jednoj frizuri? Bob do ramena je veliki kompromis. Dovoljno je dugo da može da se uhvati u rep a takođe i dovoljno kratko da zadrži eleganciju paža. Bilo da želite da nosite skoz ravno ili da je uvijate ova frizura je idealna za sve. Na slici je pokazan seksi izgled na kojem je kosa izravna pa zatim kroz prste razbarušena i lakirana tako da izgleda neurednije.

ss_101441008_MMoć kovrdži

Nije lako napraviti ravnotežu između lepih kovrči i neuredno razbarušenih. Najbolje je ako imate ovakvu kosu da se ošišate blago stepenastvo na više slojeva ali ne prekratko da se ne raširi kosa. Najbolje je da biste smirili ovakvu kosu da je ne sušite fenom nego da je sušite difuzorom pa posle difuzora da uzmete figaro i popravite izgled svojih kovrča. Na kovrče kasnije možete staviti ili gel ili neki vosak da ona izgleda mokrije.

ss_101442220_MPrednosti šiški

Šiške su jako moderne u 2014.godini ali to nije sve, šiške su savršene za sakrivanje čela i njegovih nepravilnosti. Možete ih nositi i na ravno i na stranu, ali je najbitnije da ih dobro isfenirate i lakirate da vam nebi smetale.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo