Medena Boja Kose

6 Fantastičnih Primera: Kosa Boje Meda u raznim varijantama tamnoće

Medena boja kose je verovatno najpopularnija boja ikada. Zašto je to tako ni sami stručnjaci u kolorimetriji ne znaju tačno, ali nam mogu reći zašto ta karakteristika prati naše podnevlje. Žene iz našeg balkanskog podnevlja imaju dosta crvenog pigmenta u kosi i kada prelaze u plavo imaju problema sa tim. Ako žena ima i tamne obrve i tamne oči, onda je to primer gde će se ona češće opredeliti za kosu boje meda, nego skroz plavu izblajhanu kosu koja će biti veliki kontrast njenoj prirodnosti. Upravo u tom razmišljanju čuči odgovor. Svi smo mi veoma osetljivi po pitanju izgleda i kada radimo neke promene dobro razmislimo. Ženama je lakše i psihološki da prvo probaju sa bojama meda pa vide da li im uopšte stoji plava boja kose.

Bez obzira koje godišnje doba bilo, medena boja kose je veoma atraktivna. Danas su veoma popularne ombre varijante, pa razmislite da malo posvetlite krajeve u boju meda ako Vam se baš i ne farba sva kosa. Mi ćemo Vam pokazati naših šest fantastičnih kolora boje meda, da i vi sebi možete odabrati nijansu koju ćete odneti frizeru na konsultaciju pre nego što se ofarbate. Uživajte u primerima ispod i pregledajte naše ostale članke u vezi kose!

63a5937a948bf28d080eccb1ef9a928b c1188ab38be33353bb0b0f1aa87863a7 Honey-Bronde-Hair-Color!-The-perfect-combination-of-golden-blonde-and-brown-hues honey-brown-hair-color rich-honey-brown-shade-with-caramel-highlights.-So-pretty. Super-warm-brown-with-a-few-bright-highlights.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo