Ljetovanje u Turskoj, Marmaris i Ičmeler

Marmaris Turkey (5)Demokratksa Republika Turska je jedna od vodećih Evropskih ljetnih destinacija. Zadnjih deset godina Turska sve više privlači pažnju turista pristupačnom cijenom i lepo sređenim turističkim destinacijama. U ovom članu ćemo govoriti o gradu Marmaris i njegovom obližnjem naselju Ičmeler.

Naime, Marmaris se nalazi severnije od Antalije koja je manje više najpoznatije turističko odredište. Marmaris je staro gusarsko uporište koje ima svoju veliku istorisku vrednost. Pređimo na turističku ponudu.

Grad Marmaris broji više od 250 atraktivnih hotela u svom okruženju od kojih je više od pola uz samu obalu. Počevši od dve zvezdice pa sve do šest, ponuda je veoma raznolika. Plaža je rasprostranjena otprilike 7 do 8 kilometara i na samom rubu kraja plaže nalazi se mol koji je odma do poznatog dela Marmarisa zvanog ” Bar Street”. Naime, u Bar Streetu možete da naiđete na raznoliku ponudu barova koji su uređeni u autohtonom ali i onih koji su uređeni po evropskim veoma modernim diskotekama. Najpoznatija diskoteka je “Arena” koja prima više od hiljadu ljudi.

Uzduž cele obale prostire se na hiljade i hiljade malih trgovina robom, jer setimo se turci su jedni od najvećih proizvođača tekstilnih proizvoda. U tim trgovina možete bukvalno da nađete svašta od ergila do modernih suknjuca, od satova pa do tatoo radnji za tetoviranje.

Najinteresantnije od svega jest da covek kad se odmara u Marmarisu skoro pa da i nema utisak da je u Turskoj osim što sa strane poneki kiosk prodaje autohtoni kebab. Naime, Marmaris je okupiran stranim brendovima poput MCDonalds, Burger King i ostalo.

Najezda stranih turista donosi ogromne količine novca u ovo mesto koje ne trebate propustiti da posetite.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo