Kreativne Ideje Za Pakovanje Poklona

Svakim danom praznici su sve bliži i sezona darivanja uveliko je počela. Ove godine budite kreativni, odbacite uobičajene načine za pakovanje poklona,  pustite mašti na volju, razigrajte se i sami zamotajte darove. Tako ćete onima koje darujete pokazati da ste se posebno potrudili za njih. Za umotavanje  poklona možete iskoristiti prazne kutije različitih veličina, rolne od papirnatih ubrusa, ukrasni ili obični papir, vrpce raznih boja.

Ako vam nedostaje inspiracije, mi vam predlažemo nekoliko zanimljiviih i jednostavnih ideja koje vam mogu poslužiti prilikom pakovanja poklona za Vase najmilije.
Najprije umotajte poklone u papir po želji i oko njega omotajte vrpcu te je zavežite u mašnu.  Na mašnu zalijepite mini kuglice, zvona i umjetne grane jele koje možete pronaći u hobby centrima ili trgovinama.

Untitled-14

Untitled-15

Kao Bombon

Rolne za papirnate ubruse ili toalet papir možete pretvoriti u idealan poklon . Rolnu odrežite do željene veličine, umotajte u ukrasni papir i  ubacite poklon. Sa svake strane zavežite ukrasnom vrpcom i dobili ste poklon koji podsjeća na veliki bombon.

Untitled-16

Untitled-17

Najmlađe će zasigurno razveseliti veselo lice omiljenog Djeda Mraza. Nakon što ste umotali poklone, ukrasite ih likom Djeda Mraza od vate i tkanine, ili od papira. Isto tako možete napraviti i Snješka ili irvase.

Untitled-18

Osim ukrasnih papira, za pakovanje poklona mogu poslužiti i umjetne latice ruže koje možete kupiti u cvjećarnicama ili hobby centrima. Kutiju jednostavno oblijepite laticama i ukrasite vrpcom.

Untitled-19

Nećete pogriješiti ni ako običan papir u koji umotate poklon uljepšate detaljima od čipke.

Untitled-20

Umotajte Poklon Kao Košulju Sa Kravatom

Untitled-21

Untitled-22

Ideja je mnogo samo treba malo truda i vremena, a ukoliko vam ni ovo nije od pomoći inspiraciju i detaljna uputstva možete pronaći u raznim video tutorijalima na internetu i od običnih poklona napraviti prava mala remek djela.

ONLINE PRODAVNICA

kupi

Bavimo se izradom originalnog nakita. Pogledajte našu Facebook stranicu i naručite svoj unkatan rad.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo