Kratke muške frizure u 2014. god

Short-Hairstyles-for-Men-2014

Bez obzira na mnoge opcije na raspolaganju za muškarce , kratki rez ostaje kao popularana opcija. U stvari, kada je u pitanju kratka frizura za muškarce u 2014oj, stil se vraća čini se najviše u dječačkom smjeru bez previše gela i štimanja frizure, što neobaveznije. Ova frizura je zamišljena da se šiša okolo u nazad skoro do kože kratko – sa lijepo urađenim prelazom. Ova vrsta frizure može izgledati sladunjavo i previše mladalački, ali je definitivno hit kod ženske populacije ovih godina. Sa malo duzim šiškama nego ostale dužine razbacanim na sve strane, dobijate jedan zanimljiv neobavezan casual look za svaki dan. Najvažnije je što je održavanje ove frizure jedno od najjednostavnijih.

Messy-Men-Hairstyles-2014

Neuredan izgled ali veoma seksi

Postoje trenutci kada muškarcima dosade klasični kratki rezovi. Ako mislite da uz vaš oblik glave bolje stoji frizura koja ima više kose sa strane onda je ovo definitivno izbor za vas. Možete pokušati sa štimanjem kose u stranu, tako da će to teranje u stranu dodati ovoj frizuri malo glamura i urednosti. Ovaj stil je svakako za one koji imaju valovitiju i kovrdžavu kosu, tako da mogu i dalje izgledati uredno s prilično drugačijim pristupom kosi od kratko osisane klasike. Osim toga, ovaj stil je zaista odličan za zauzetog radnika koji nema puno vremena, jer ne treba puno stilizovanja i nameštanja.

Buzz-Men-Hairstyles-2014

Jež stil

Ovo je jedan od najpopularnijih kratkih rezova za muškarce. Preuzeto iz vojnog stila, jež rez je uvijek bio popularan izbor za one koji ne žele da se bave kosom i da imaju muke oko svoje kose i dužine. To je u osnovi isto kao osnovni šišanje, samo kraće – gotovo blizu glave. Jež rez je obično vrlo kratak sa strane i malo duži i deblji na gornjem delu glave. Samo precizno šišanje nije bitno u ovom slučaju jer se radi o razbacanom i otrcanom izgledu, pomalo punk.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo