Kratke frizure za plavu kosu u 2014.godini

Plavušama skoro da sve frizure privlače pažnju jer se na plavoj boji bolje naglase konture šišanja. Ako vam je dosadilo da svoju dugu kosu vežete u rep i da imate prirodnu boju bez sjaja, onda je skraćivanje kose i farbanje u plavo definitivno korak koji će vaše prijatelje kad vas ugledaju ostaviti bez daha. Naravno to je veoma hrabar potez, ali mi ćemo vam pokazati zašto da se možda i odlučite na skraćivanje kose.

Jennie-Garth-Short-Blonde-HairstyleShort-sharpened-cutPrirodne plavuše inače imaju tanku kosu i najbolje ih je šišati stepenasto kako bi se dobilo na volumenu . Bez obzira bila to duža varijanta ili kraća stepenasti slojevi će joj dati simpatičnost. Kod skroz kratkih frizura jedina mogućnost i što vam se nudi je da je šišate stepenasto i u što više slojeva, jer je paž već duga varijanta kratke frizure. Kratki stepenasti bob je najbolje napraviti u par slojeva jer ćete sa tim dobiti svakodnevni casula razbarušeni izgled.
Ako se odlučite na plavu boju kose morate biti svesni da je to najteža boja za voditi brigu o njij jer često kosa puca od jačih hidrogena sa kojim morate farbati kosu da bi dobili svetlije tonove , posebno ako je kosa farbana izbeljivačem tj. blanšom . Često šišanje plave kose je neophodno jer će u protivnom vaša kosa i vaši krajevi izgledati ispucalo i istanjeno.

Najnovije svetske trendove je postavila Rihanna i njeno asimetrično šišanje (brijanje jedne strane glave) i šišanje druge strane na slojeve. Takva smela kratka frizura će biti nesvakidašnja i definitivno će pleniti pažnju.

2011-blonde-short-hairstyle Blonde-Hairstyles-Ideas blond-undercut buzz-cut-blonde-hair hair-style-color punk-blond-short-hair Short-Blonde-Haircuts Short-Blonde-Hairstyles-Ideas

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo