Kratke frizure za žene srednjih godina

146088-383x600r2-red

Boja kose

Farbanjem kose u neku jaču topliju boju, daje živost kratkoj frizuri. Starijim gospođama crvene nijanse stoje veoma elegantno. Lagani stepenasti slojevi i isfenirana kosa na volumen su sa crvenim nijansama boja totalni pogodak.

90971-688x447-Senior-Hairstyles7

Moderno stepenasto

Sećate se stepenastih frizura iz 70-ih? Ova frizura je modernija ne brinite, prikladnija je dužina sa stepenovima. Ako želite kratko a da opet imate dužinu kose sa kojom možete raditi i vezati je, ovo je definitivno frizura za vas!

ff

Trendi

Ovo je jedna od najmodernijih kratkih frizura u 2014-oj godini. Ko kaže da stariji ne mogu pratiti trendove? Na slici je prikazana sijeda kosa, ali vi možete eksperimentisati sa bojama koliko želite.

bob-za-starije-gospodje

Seksi bob

Ovo je jedan slobodni lepršavi bob sa šiškama u stranu. Dužina je do brade u stilu šezdesetih što mu i daje glamur i eleganciju. Ne zaboravite, retro je sada in!

06410d74d16d4949dca9f1cfdf8c0615

Ofarbajte kosu u plavo radi lakšeg održavanja

Kada imate dosta sijedih, najbolje je da na kosi postignete svijetlo plave nijanse jer se tako vaš porast neće primjetiti 10 dana nakon farbanja, što je slučaj sa tamnim bojama.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo