Kratke Frizure za Gustu Kosu

Kratke piksice su u trendu!

Mnoge žene pate od prevelikog volumena i od kose koje same ne mogu da održavaju. Gusta debela dlaka koja je još uz to sve i valovita je nemoguća za održavanje. Mnoge žene pribegavaju skraćivanju takve kose kako bi izbegle mukotrpna sušenja, raščešljavanja, feniranja peglanja. Gusta kratka kosa može itekako da izgleda lepo i složeno ako se stilizuje u formu koja joj odgovara. Mi smo pripremili za vas naših najboljih ddeset primera kratke piksi frizure za gustu kosu.

piksi-10

Ovde vidite kako je od veoma guste i debele kose ošišana jedna seksi piksica. Kosa je slojevito raspoređena i rasterećena da više uopšte ne izgleda toliko gusto. Ukoliko volite da imate malo više kose na ušima iskopirajte ovaj primer i ponesite sliku u svoj frizerski salon.

piksi-9

Hali Beri nam je uvela piksi frizurice u svet Holivuda. Prva je bila odvažna da se kratko ošiša i postavila je trend kratkih frizura koji je u Holivudu trajao par godina. Svi su nosili kratko!

piksi-8

Ovo je jedna odvažna glamurozna frizura koja ima retro glamur notu. Retro je veoma zastupljen zadnjih godina. Ovu frizuru preporučujemo da ovako stilizujete za neku svečanu priliku gde ćete imati neku glamuroznu haljinu.

piksi-7

Jedna ne previše kratka piksi frizura. Kosu na ušima lagano zaližete iza uha kako bi dobili ovaj utisak.

piksi-6

Dugačke šiške u stranu i asimetrija su pun pogodak za svaki oblik lica. Jedino nebi preporučili mršavicama sa duguljastim oblikom lica.

piksi-5

Viktorija Bekam uvek pogodi, pa tako i ovde. Veoma kratko i hrabro ali je slatko i seksi, morate priznati!

piksi-4

Jedna klasična piksica sa šiškama u stranu. Ovde je zanimljiviji kolor. Ako volite zanimljive boje kose, odvažite se da se posvetlite ovako.

piksi

Ako ipak želite zadržati neku dužinu kose preko ušiju, ovaj stepenasti bob je odlično rešenje za vas.

piksi-2

Veoma lako za održavanje, malo voska ili gela i to je to.

piksi-3

Ovo je devedesetih bila aktuelna frizura koja je oduševila mnoge žene sa debelom kosom koje nisu znale šta će sa njom. Šiške ako ne volite na čelu, možete improvizirati sa šnalicama i iskopirati ovu frizuru. I dan danas nije ispala iz mode a to svedoči ova Holivudska glumica.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo