Kratke frizure – top deset najboljih kratkih frizura

Kratka frizura je očarala većinu poznatih ličnosti i mnoge lepe devojke su napokon bacile svoju lepou u prvi plan i ošišale se tako da naglase lice. Većina slika poznatih što ćemo vam ovde pokazati vam može biti inspiracija ako imate sitno lice i glavu da napravite kratku frizuru i ugledate se na poznate ličnosti koje imaju hrabrosti.

Pregledaćemo neke od najboljih kratkih frizura koje vam mogu pomoći u odabiru prave kratke frizure za vas.

Celebrity-hairstyles Celebrity-short-hair-styles
Celebrity-short-hairstyles-01 short-hairstyles
2014 godina je stvarno bogata kratkim frizurama. Boja i stil se sve više vraćaju na klasiku i retro, što nas prati u modi već dve godine. Ali ne mora značiti da se samo retro nosi, neki i ultra moderni dizajnovi su takođe u modi za ljubitelje otkačenog i za one hrabre. Počećemo sa retro dizajnovima koji su toliko poznati u svetu poznatih ličnosti. Kratka frizura sa stepenovima, i valovima nas podseća na dvadesete godine dvadesetog veka. Takva frizura vam daje glamuroznost i profinjenost starinskog gospodskog stila.

Celebrity-short-hairstyles Celebrity-short-hairstyles-2011-03

Još jedna popularna frizura koja je postala trend ove sezone je pola obrijane glave frizura u kojoj je više slojeva u kombinaciji sa obrijanom stranom. Postoje brojne varijacije polu obrijanog dizajna i možete kombinovati i stvoriti vi svoje nove stilove. Sve je do vas i vaše mašte. Najpopularniji dizajn je kombinacija obrijano, na obe strane sa više stepenastih slojeva na vrhu.

Celebrity-short-hairstyles-2011 Celebrity-short-hairstyles-2011-02
Choppy-Layered-Short-Haircuts02-252x336 Soft-Layered-Short-Hair-Styles-252x336

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo