Kratke frizure popularne u 2014. godini

1

Očigledno je, kratke frizure u 2014-oj su sve popularnije na prelazu iz 2013-te godine, a ako ste u potrazi za trendi frizurom, ovo je pravo mjesto za vas. Ovdje ćemo vidjeti neke kul frizure koje vas mogu inspirisati da promjenite vaš stil. Kao što možete vidjeti sa slike, pokazan je jedan dobar primjer kako možete izgledati super sa kratkom frizurom koja se savršeno slaže sa crvenom bojom kose. Ta kombinacija izgleda savršeno posebno za žene koje vole da se istaknu po svojoj posebnosti. Koristeći razne boje kose, još je jedan veliki korak da izgledate super sa kratkom frizurom. Osim odabira prave boje kose, outfit je također važan aspekt na koji se trebate fokusirati.

2

Kratka fritura Maggie Rose

Pa dakle, kratke frizure biraju žene koje preferiraju nešto jednostavno, ali takođe u trendu. Ako ste u potrazi za još jednim dobrim primjerom, hajde da pogledamo ovu sliku. Maggie Rose, ova američka country pjevačica ne izgleda tako dobro sa svojom novom kratkom frizurom. Njen outfit savršeno se slaže sa kratkom frizurom. Ako ste zainteresirani za ovu frizuru, pobrinite se da imate pravi outfit. Ovaj tip frizure je i idealan izbor za žene koje žele da se profesionalni izgled poklapa i sa njihovom osobnošću.

3

Kratka stepenasta frizura je najpopularnija frizura koju mnoge žene biraju. Kratka stepenasta frizura je vrlo pogodna za one koje imaju tanku kosu. Može se reći da unosi i samopouzdanje sa većim volumenom kose. Najbolji dio je to što nema potrebe da se provode sati u održavanju kose. To je vrlo jednostavna i lagana frizura za održavanje. Kao što možete vidjeti iz ove slike, ona izgleda predivno, jednostavno i elegantno. Ako ste u potrazi za najboljom frizurom koja paše u bilo kom jednostavnom ili elegantnom ambijentu, Stepenasta kratka frizura će biti vaš najbolji izbor. Ova frizura će definitivno dati profinjenost vašem izgledu.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo