Kratke frizure za 2015.godinu

Kao i svake godine, nastavljamo prvi da vas obaveštavamo o novim modnim trendovima vezanim za kratke frizure. 2015-ta godina bi trebala da bude veoma zanimljiva i puna preokreta što se tiče kratke kose. Srednje kratke dužine skoro da više neće i postojati u 2015-oj godini. Bob frizure do vilice, do ramena ili ispod ramena ostaju i dalje najveći izazov ženama koje imaju dugu kosu da probaju taj trend i naprave promenu. Moda napreduje, eksperimentiše se mnogo sa bojama na kratkoj kosi. Tehnike koje će tek da dožive uspon u 2015-oj godini su balayage, sombre tehnike bojenja. Sve više se ide na prirodnost, na bojenje koje izgleda kao da vam je sunce posvetlilo kosu. Pogledajte naš izbor kratkih frizura u 2015.oj godini koje smo iskopali od stranih ekspertskih magazina o kosi.

jako-kratka-kosaUkoliko ste ljubiteljica veoma kratke kose, te se nikako ne snalazite sa kosom preko ušiju. Ovo je savršena i elegantna kratka frizura sa oslobođenim ušima. Veoma je pogodna za zauzete žene koje nemogu svojoj kosi da poklne dovoljno pažnje.
kratka-frizuraRazdeljak u stranu se ponovo nosi! Prirodno zgužvana kosa sa šiškama u stranu su apsolutni hit u 2015.godini. Ukoliko imate ravnu kosu koristite figaro ili viklere ili pak pravite pletenice sa kojim ćete prespavati kako biste uvili kosu. Ako imate prirodno uvijenu kosu, nećete imati problem stilizovati ovu frizuru.
kratka-kosaOvaj tip asimetričnosti je veoma popularan zadnjih godina. Mnoge poznate ličnosti su se odlučile
na ovaj tip stila. Probajte i vi!kratka-kosa-sa-plavim-pramenovimaPovežite svoju kratku frizuru sa zanimljivim pramenovima. Posebno moramo dodati da su balayage tehnike bojenja kose sa porastom i dve nijanse apsolutni hit u 2014. godini. Ne dozvolite da vam kosa ima nezanimljivu boju!
kratka-plava-kosaOva frizura je veoma trendi i naglasiće vaš afinitet za modom. Ovaj stil je veoma street i ide uz street fashion style. Na ovu frizuru možete dodati i bele pramenove na vrhovima ako želite još mali punk stila.
kratke-siskeAko ste ljubitelj urban stila i kratkih šiški na polovini čela, ovo je frizura za vas.
plava-kosa-1Pustite svoju frizuru da je nosi vetar. Uz ovu frizuru ne trebate feniranje, samo naglasite špiceve kose sa gelom ili lakom.
rijana-kratka-kosa
Rijana nikad ne greši. Iskopirajte ovaj seksi Rijanin bob i bićete u trendu u 2015.godine

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo