Kratke bob frizure za 2014.god

Short-Bob-Hairstyles-2014

Jednostavno rešenje ako ste u potrazi za novim stilom, kratke bob frizure su hit u 2014 godini. To je sofisticirana i još uvijek elegantna frizura koja može pretvoriti ženu u boginju sa kratkom kosom. Pokušajte zamisliti ovaj prekrasan kratki bob sa šiškama koje mogu u momentu promjeniti kompletnu vašu sliku. Bob ide savršeno uz ravnu kosu koja je tanka i gusta.  Zahtijeva minimalno friziranje i održavanje i traje nekoliko mjeseci prije nego što se kosa počne izvijati zbog prerastanja. Žene s okruglim i ovalnim licem će definitivno izgledati savršeno uz lijepo ošišani bob.

Short-Inverted-Bob-Hairstyles-2014-with-Layers

Obrnuti bob sa stepenastim slojevima

Želite li da imitirate super izgled Victorie Beckham? Ovo je najbolja frizura za to. Ovo je jedna od najviše preporučivanih kratkih frizura za oblik dugog lica. Kratkoo ošišano kod vrata a prema gore u što više stepenova/slojeva je savršen oblik da bi se smanjio volumen kod debele kose. Duge šiške koje su sa strane lijep su dodatak na duboke slojeve tako da će ukupni rezultat biti u harmoniji. Za stvaranje neurednog izgleda, najbolje je staviti malo gela za kosu i prstima je razbarušiti. U kratkom vremenu, potpuno novi izgled je samo tvoj.

bob1

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo