Konjski rep frizure

Ako ste u potrazi za nekim novim stajling idejama za svoju lepu dugu kosu, mi ćemo vam ponuditi popularne stilove u repu koji se lako koji se lako prave i veoma su popularni za devojke. Konjski rep frizure su pogodne za devojke i žene svih dobi i to je razlog zašto takav trend nikada neće izaći iz mode.

Kate-Beckinsale-Loose-Ponytail-Hairstyle-PhotoTražite li frizuru koja će vam ulepšati loš dan i ne tako čistu kosu? Naravno da je najbolja opcija rep, jer se može napraviti u minutu. Ne previše uglađen i zategnut rep biće pogodan za jeans casual varijantu ali takođe i za elegantnu haljinu, tako da vam ovo može biti brzo i efikasno tajno oružije kad god nemate vremena za nešto komplikovanije.


Jessica-Biel-ponytailSledeća najbolja stvar o konjskom repu je to što je pogodan za sve tipove kose. Konjski rep će izgledati jednako fantastično i na valovitoj i na glatkoj kosi. Dame koje su blagoslovljene prirodnim uvojcima imaju privilegiju, jer će one biti u stanju stvoriti prilično atraktivan lepršav look kovrče koja će biti veliki hit za 2014,godinu.

Poznate ličnosti sve češće biraju konjski rep i niski konjski rep sa podignutim profilom. Brojni su primeri labavog konjskog repa i na crvenim tepisima (pogledajte sliku ispod). Danas je prirodno u modi i bez puno napora vrlo lako možete otmeno da stilizujete svoju kosu.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo