Koja šminka za koju priliku?

Future style

smokey
Smokey eyes je, takođe, nezaobilazan trend ove sezone. Možete ga kombinovati sa usnama u prirodnoj boji, ali i sa jakim ružem. Ove sezone, smokey tehnika doživjela je i izvjesnu transiformaciju – ona ne podrazumijeva upatrebu samocrnih i sivih nijansi, karakterističnih za ovaj stil šminkanja, već i braon, Ijubičaste, zelene tonove…

Dah glamura

redlip

Crveni ruž je i dalje simbol klasike, bezvremen i ultimativan. Ovog proljeća i Ijeta birajte mat varijantu crvenog ruža i kombinujte ga s manje ili više naglašenim očima. Nanesite ga na prethodno pripremljene usne, jasno i precizno iscrtane, jer jedino tako postići ćete pravi efekat. I imajte na umu jednu stvar: s crvenim ružem nikada nećete pogriješiti!

Hippie girl

hippie

Pastelni tonovi savršen su izbor za dan. Boja breskve, pijeska, roza, bijela daće vašem licu svježinu i skrenuti pažnju na crte vašeg lica, a ne na make-up. Kada je o ovom načinu šminkanja riječ, vodite računa o tome da sa što manje šminke kreirate savršen prirodan izgled.

Mističnost na dijelu

cat-eyes
Cat eyes. Zaista mu je teško odoljeti! lako je ovdje fokus na besprijekornom eyelineru, možete dodati i parcijalne ili kompletne vještačke trepavice, koje će još više istaći mačkasti pogled. Ovo je nepogrešiv izbor uz bilo koju J odjevnu kombinaciju, a najbolji efekat postići ćete ukoliko ga upotpunite crvenim ružem.

Disco chick

metalik
Metalik make-up idealan je za večernje prilike i za sve one dame koje vole da izađu iz svakidašnjih beauty okvira. Kod ovog looka, oči su naglašene sjenkom sa metalik efektom, dok je ostatak lica diskretno našminkan. No, ako krećete u ludi noćni provod, slobodno budite hrabrije – osim očiju, akcentujte i usne metalik ružem i budite sigurne da će takav make-up uz adekvatan styling biti pun pogodak!

Poljubac sunca

10

Osunčani obrazi i preplanuli ten transformisaće vas u kraljicu sunca. Da bi ste dobili ovaj look, na lice nanesite: bronzer i šimere u braon : zlatnim i bronzanim tonovima. Zatim obojajte kapke zlatnim tonovima, dodajte me maskare i zaokružite priču ružem u prirodnoj boji.

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo