Koja je to boja kose najmodernija u 2015?

Dečija boja kose, pramenovi jedva vidljivi i nežni su veoma traženi. Da biste dobili takav izgled pramenova, kombinujte ombre pramenove sa folijom sa ručnim ucrtavanjem pramenova blago oko lica i na krajevima.

Frizeri najčešće upravo ovakve pramenove preporučuju jer prošlo je doba “pramenovi moraju da srtše i da se vide iz aviona” Dečiji pramenovi nisu teški za napraviti i mogu se raditi na svim tipovima kose, tako da se ne morate brinuti koji vam je tip kose.

Ključ ove tehnike je da nađete balans između prirodnog i oslikanog pramena. Cela kosa treba da izgleda što prirodnije. Za razliku od ombre kolora, gde se velika razlika vidi od tamnog korena, pa do svetlih krajeva, ova tehnika je nežnija i više prirodnija.

Ovi pramenovi se rade otprilike dva do tri tona svetliji od podloge. Pazite da ne preterate, jer sve treba ostati nežno i blago.

Babylights-Blonde-Hair-Color-Trend babylights-hair-color Babylights-Hair-Color-Trend Babylights-Hair-Trend-2015

Kosa boje patlidžana

Marsala-Color-Trend-2015

Po preporuci Pantone, ekspertske kompanije koja se bavi proizvodnjom farbi za kosu, najpopularnija boja kose u 2015 je boja patlidžana sa dosta crvenog pigmenta – možemo je i nazvati specifičnom bojom crnog vina. Veoma elegantna i sofisticirana, boja patlidžana izgleda kao boja sa kojom naglašavate svoj kompletan vanjski utisak. Veoma je dominantna i jaka. Veoma dobro stoji braon očima i obrvama. Takođe toplo preporučujemo i tamnijim krem tonovima.

Ajmo pogledati kako to izgleda na modelima:

2015-hair-color-for-brown-hair 2015-hair-color-trends-for-brunettes burgundy-hair-color-trend plum-hair-color-trend-2015

Ovaj modni trend je veoma grotesktan i moramo reći da ide i uz sve tipove i boje kože, ali posebno preporučujemo tamnijim ženama.

Merlot boja kose

Ovo je još jedna vrsta vina, a takođe i trend bojenja kose. Ova boja je bazirana na boji višnje i kakao-a.

Ova boja se zasniva na pola violet i pola crvene boje, može se mešati u raznim varijantama zavisno koliko želite da koji ton dominira.

2015-hair-color-ideas-for-brunettes brownish-red-hair-color-2015 marsala-hair-color-2015 wine-red-hair-color

Rozi tonovi: Kosa boje ruže

Boja ruže nije samo za plavu kosu!

Prekrasna boja ruže može biti dodana na svaku podlogu kose. Najbolje je koristiti prelive boje ruže na kosi u tonu svetloće 8 ili na više, znači na malo posvetljenijoj kosi.

2015-hair-color-trends-for-blondes brown-hair-color-ideas-2015-e1420831339284 hair-color-ideas-for-blondes-2015 Rose-Gold-Hair-Color

Pramenovi boje karamele

Ovo je frizerska klasika, ali prirodne tamne brinete sa gustom kosom neverovatno dobro izgledaju kada svojoj kosi dodaju lepe karamel pramenove koji se mogu raditi i ombre, sombre ili balayage tehnikama tako da izgledaju prirodno i nežno.

Savet stručnjaka: Ako tražite braon podlogu sa kojom bi mešale karamel pramenove, koristite neutralne prirodne tonove jer ako budete dodavali hladne sive tonove u braon boju, ta hladnoća neće dobro izgledati u paru sa toplom karamel bojom pramenova.

Takođe, ne bojte se da karamel pramenove radite i na nekim bež plavim bojama kose, jer ćete dobiti lepo istoniranu i prirodniju plavu kosu.

brown-hair-caramel-highlights-2015 brown-hair-with-caramel-highlights brunette-caramel-highlights hair-color-ideas-for-brunettes-2015

Velika navala trenda sive boje kose

Siva boja kose koja ide malo i na plavu boju je veliki hit ove godine. Devojke se u americi masnovno farbaju u ovu boju kose a mnogi poznati su takođe propratili ovaj trend bojenja kose.

dark-grey-hair-color gray-hair-color-trend Grey-hair-color-formula silver-fox-hair-color-trend

Platinum plava boja kose

Prošle godine kao i ove, platinum plava boja kose je veoma popularna i mnoge glumice ne izlaze iz te boje kose poput Anne Hathaway i Jennifer Lawrence.

hair-color-ideas-pinterest platinum-blonde-bob platinum-hair-color-trend silver-platinum-blonde-hair-color

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo