Kako Skratiti Šiške

Šiške su neverovatno popularne zadnjih par godina. Desi se period da se veoma mnogo nose, pa onda ne nose, ali se nekako uvek vrate iz zaborava i opet počinju nositi. Skraćivanje šiški je najbolje ostaviti profesionalcima frizerima, ali ako vam je mrsko ići u salon samo zbog šiški onda probajte biti sam svoj majstor kod kuće i probajte pomoću ove naše slike korak po korak da uspete u tome. Šiške su deo kose koji može estetski pokriti nedostatke poput, visokog čela, nezgodnih bubuljica ili ako imate ružne pege po koži.

Ovde ćemo se baviti ravnim šiškama sa dužim ivicama (krajevima). Obratite pažnju kako ove naše šiške lagano ostaju duže i imaju pad prema slepočnicama. Iskreno, i ja sam sam veći ljubitelj takvih ravnih šiški od onih koje su totalno ravne i nemaju duže ivice.

Pratite korake koje smo napravili i obavezno proredite kosu sa efilirkama.

Efilirke makaze su makaze za proređivanje kose i postoje razne vrste. Guste i retke efilirke. Guste efilirke prave manje proređen pramen kad ga osečete a retke prave više proređen pramen. Kako ćete znati koje da kupite? Kupite one efilirke koje pašu vašoj gustini kose. Ako vam je kosa retka onda nemojte uzimati preagresivne efilirke koje će je fatalno prorediti. Posavetujte se sa frizerima i prodavačima efilirki pre kupovine.

skratiti-siske

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo