Kako se vratiti u svoju prirodnu boju?

Ako ste umorni od toga da stalno sami nijansirate kod kuće i pokušavate vratiti svoju prirodnu boju. Povratak u prirodnu boju i nije lak posao kao što se laicima čini, pogotovo kad su plave devojke u pitanju, i kada je neka farba nanošena godinama na dlaku. Pre nego što se odlučite da izvlačite boju skidačem boje ili blanšom zapamtite da je pre svega od boje bitnije da je kosa sjajna i zdrava. Sam rezultat vam neće biti dobar i ako se vratitie u svoju boju ako je kosa izgubila život u sebi.

125

Razgovarajte sa Profesionalnim frizerom
Za one žene koje žele da u što kraćem roku postignu svoju prirodnu boju, najbolji izbor je da ugovore sastanak sa profesionalnim frizerom. Generalno, kosa raste gotovo 1 do 1,5 cm mesečno, ako niste nestrpljivi najblaži oblik povratka u svoju boju bi bio da pustite da vam kosa izraste. rizer će vam i ako se odlučite na skidanje boje znati preporučiti šampone i maske sa kojim nećete izgubiti sjaj i zdravlje vaše kose.

126

Već ste gotovo sigurno čuli, za tretman vrućim uljem. Ovaj tretman je proveren i bio je efikasan kod 80% slučajeva. Ako želite da radite ovaj tretman na svojoj kosi evo par stvari koje trebate znati.
Pva stvar u čemu će pomoći tretman sa vrućim uljem je to ako imate suhu i kovrčavu kosu. Ako vam se kosa već masti dosta onda preskočite ovaj tretman. Najveće prednosti ovog tretmana su to da vlaga ostaje u dlaci, mnogo je jači sjaj kose. Definitivno trebate probati!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo