Kako Sakriti Veliko i Visoko Čelo?

Mnoge žene pate od različitih nepravilnosti u konturama lica. Čelo je najveća čista površina na prednjem delu Vaše glave i na čelo se na prvu obrati pažnja. U ovom članku ne govorimo samo o sakrivanju visokog i velikog čela već generalno o sakrivanju čela. Ne morate patiti od velikog čela da bi želeli da ga sakrijete. Možda patite od previše mitesera, bubuljica ili imate neki ožiljak koji Vam bode u oči svaki put kada se pogledate u ogledalo. E pa, stara dobra metoda su šiške. Imamo jedan fenomenalan primer devojke koja je model i na kojoj je urađen makeover za pamćenje. Frizura koja joj je napravljena sa šiškama je mnogo mnogo puta bolji izbor za nju nego frizura bez šiški. Devojka ima ispupčeno veliko čelo koje odvraća pažnju sa njene lepote i njenih prelepih očiju. Obratite pažnju kako joj je makeover dobro došao i iskoristite priliku da prekopirate naše savete u svoju korist ako patite od istih problema kao i ova devojka.

stina-before

Na ovoj slici vidite ovu mladu manekenku sa starom frizurom.

stina-after

Devojka posle makeovera. Šta smo uradili? Osekli smo šiške sa dužim lukovima sa strane i ofarbali smo je u pepeljastiju plavu. Bila je platinasto izblajhano plava i takva kosa je izgledala previše umetno na njoj.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo