Kako povećati dužinu i volumen kose?

Mnoge devojke nemogu da nađu rešenje za svoju tanku, slabu, kratku i kosu bez ikakvog volumena. Ovde ćemo vam preporučiti sjajnu metodu nadogradnje kose a to je ” Nadogradnja kose na trese – klipse”.

Šta su prednosti klipsi za kosu?

Najveće prednosti klipsi za kosu je njihova dugotrajnost, apsolutno neoštećivanje kose, što nije slučaj i sa keratinskom nadogradnjom kose. Naime, kada jednom kupite klipse za kosu rešili ste problem volumena i dužine za narednih tri godine. Upitali smo frizere da li je tačno da se kalitetne klipse za kosu mogu koristiti toliko dugo. Bojan Dubovljević: ” Kupio sam sebi set klipsi da bih mogao djevojkama da povećam obim i dužinu kose posebno za svečane prilike i frizure takvog tipa. Set koji sam kupio trajao mi je dvije godine i dan danas ima taj isti set a kosa je nevjerovatno minimalno oštećena od konstantnog peglanja i uvijanja”.
603610_636122439789948_922722792_n


Kako održavati ekstenzije na klipse?

Ekstenzije na klipse se lako održavaju. Možete ih prati i sušiti čim ih skinete sa glave a možete ih i rijeđe prati sve zavisno da li ste je lakirali ili pokupili miris duvana u nekoj prostoriji.

Kako se kače klipse za kosu?

Klipse za kosu se kače, tako što ćete odvojiti sekciju kose gde hoćete da zakačite jedan komad. Uzmete pramen ne deblji od 1cm i natapirate malo koren kako bi klipsa bolje držala. Zzmete klipsu i zakačite je.

Kako zakačiti klipse: Korak po korak

670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-1Bullet1 670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-1-Version-2 670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-2-Version-2
670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-2Bullet1670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-3-Version-2 670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-4-Version-2 670px-Attach-Clip-in-Hair-Extensions-Step-5
Uputstvo:

  1. Dobro izravnajte kosu
  2. Odvojite donji deo kose kao sekciju na koju ćete kačiti klipse
  3. Natapirajte koren kose gde će doći šnalica za klipsu
  4. Pritiskom na šnalicu zakopčavate je na kosu kada ste je postavili pri glavi
  5. To bi bilo to!
Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo