Kako Postaviti Clip On Ekstenzije

Clip on ekstenzije su jeftin, udoban, i brz način da dobijete dugu kosu preko noći. Clip on ekstenzije se razlikuju od drugih tipova nadogradnje kose po tome što se skidaju i ne ostaju duže od par dana na kosi. Ovde ću vam pokazati kako da postavite ekstenzije veoma lako i da to uradite sami, bez ičije pomoći.

1

clipo-on-ekstenzije-1

Ispeglajte i pročešljajte kosu kako bi bila glatka i kako bi se bolje uklopila sa novom kosom. Najbolje je da kosu pre svega operete da bude čista.

2

clip-on-ekstenzije-2

Odvojite kosu kao na slici i zakačite gornji deo šnalom da vam ne smeta. Potrudite se da kosu odvajate u pravilnoj sekciji (da je uredno)

3

clipo-on-ekstenzije-3

Natapirajte celi obruč kose gde ćete postavljati clip on šnalice ekstenzija. Ne tapirajte krajeve i ostatak kose, nego samo deo kose pri korenu na koji ćete kačiti dodatnu kosu.

4

clip-on-ekstenzije-4

Prislonite clip on ekstenzje otkočite šnalice i zakačite svaku šnalicu duboko u kosu da se dobro zakači za vašu kosu. Kad zakačite novu kosu, probajte je povući sa rukom, ako se ne otrgne od vaše kose, onda je dobro pričvršćeno.

5

clip-on-ekstenzije-5

Otpustite gornji deo kose koji ste držali u šnali i počešljajte sve skupa kako bi se sjedinila vaša kosa i nadograđena

6

clip-on-ekstenzije-6

Evo ga. Rezultat iz snova, dužina, volumen, to je sve što ženi treba!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo