Kako ošišati šiške kod kuće?

Nekad vam se nikud ne ide i došlo vam je da sami eksperimentišete na svojoj glavi. Šiške su važan segment svake osobe jer su one najupečatljivije od cele ostale kose jer se nalaze kod vaših očiju. Vaše oči su prvo u šta pogleda svaki vaš sagovornik i ako ste upropastili šiške to će ljudi odma da primete. Inače ne preporučujemo da ovako precizne stvari radite kod koće, ali ako ne postoji šansa da dođete kod frizera, nemate termin ili ste na putu a šiške vam užasno smetaju, pratite neke smernice koje ćemo vam dati i vizuelno i tekstualno.

How-to-Cut-Your-Own-Bangs

  • Prvo šta morate imati je “frizerske makaze” ( nemojte seći kosu sa kuhinjskim ili nekim drugim makazama ne namenjenim za kosu)
  • Zavežite ostatak kose u rep kako vam nebi smetao dok šišate šiške ili kako nebi odsekli i proširili šiške a ne želite to.
  • Šiške uvek šišajte suhe jer kad su mokre nemate orijentaciju koliko ste odsekli, jer kad kosu osušite kosa skoči i šiške budu kraće nego što vi u stvari želite.
  • Pratite sliku i pritisnite prstima komad koji sečete kako bi ga ravno odsekli.
  • Bočne strane šiški uvek secite manje i pravite blagi polukrug kako bi to izgledalo prirodno.
Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo