Kako napraviti ombre kod kuće?

Ne morate više tražiti na Google rezultatatima pojam ” kućni ombre “. L’ Oréal Paris je u 2013.godini izbacio proizvod za kućno pravljenje ombre kolora , i smatraju da bi čak i dete moglo uz uputstvo da napravi ombre.
diy-ombre-hair-600x412

Evo kako funkcioniše:

Priprema :

Pobrinite se da vaša kosa nije zamršena, jer ćete morati rašćešljavati kosu stalno da bi se farba što bolje rasprostranila.

Primena :

Ako niste sigurni gde početi mazati, počnite prvo od hladne zone koja najslabije izvlači a to je zadnja strana kod vrata.
Koliko svetlu boju želite možete kontrolisati tako da pratite koliko ćete držati do željenog tona. Farbu bi trebalo držati negde između 20-45 minuta.Namažite i onda proverite zan20 minuta kako je reagovalo i odlučite sami kad da perete.

Zabrinuti ste zbog toga kako će ispasti?

Ako želite samo neznatnu promenu boje, 20 minuta će biti vaš idealan vremenski okvir .
Da bi izbegli narandžaste tonove možda ćete trebati čekati i do 5 minuta da izvuče.
Ako želite da se prelaz bolje uklopi držite četkicu vertikalno, i mažite nasuično. Za intenzivniji izgled i veći kontrast od vaše boje, držite četkicu vodoravno da pokrije više površine.
L’ Oréal’s Ombre kolekcija je dostupna u tri boje, za od najsvetlije plavuše do najtamnije crnke.

Nadamo se da smo vam pomogli da savladate korištenje ovog preparata i napravite svoj savršeni ombre!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo