Kako kosu zaštititi u letnjim danima?

Ljeto donosi puno radosti i zadovoljstava, ali uz sunčane dane na plažama dolaze i rizici za vašu kosu pod uticajem UV zračenja. Sunčevi zraci su opasni za kožu i kosu, i krajnje je važno naučiti pravilno negovati kosu i poslušati savete stručnjaka, tako ćete sačuvati svoju kosu i imati besprekornu kožu.

kosaOvde se nećemo bazirati na savete o nezi kože, već želimo da vam pokažemo neke trikove sa kojim ćete preko leta spasiti svoju kosu.
Najbolji način da se zaštitite kosu od sunčevih zraka je nositi šešir. Pogotovo ako provodite puno vremena na plaži, obavezno trebate imati svoj ​​voljeni šešir u svom ​​ormaru.

natural-curlsJoš jedan jednostavan trik za zaštitu kose je da koristite serume za kosu sa UV filterima. Postoje milioni proizvoda dostupnih danas, ali pokušajte pronaći jedan od boljih i kvalitetnijih koji će stvarno zaštititi kosu.

Osim oštećenja sunčevim zrakama, kosa može izgubiti sjaj i dobiti efekat sitnih suhih kovrdža. Uključite kokos, jojobu i tretman ricinusovim uljem u svoju rutinu nege kose i osetićete revitalizacijski efekat tretmana.

Žene često menjaju boju kose , ali to može učiniti lošu stvar pogotovo ako izaberete svjetlije tonove od prirodne kose, pogotovo u letnje doba. Ako vam je stvarno stalo da menjate boju učinite to kada nije leto. To je još jedna tajna tretiranja kose koju malo žena zna.

blonde-highlights-shadesŠamponi sa hidratizirajućim efektima i kristali su takođe set kozmetike koju trebate nositi sa sobom na more!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo