Kako izabrati frizuru po obliku lica?

Ako je pogrešna frizura na pogrešnom obliku lica, to je odma u startu katastrofa i ta frizura vam definitivno neće stajati.
Čak i ako je frizura fenomenalno ošišana kod fenomenalnog frizera opet ta frizura na pogrešnom obliku lica neće biti izražena kao na odgovarajućem.

Dobar frizer će sigurno znati da vam odgovori na pitanje da li će vam ta frizura stajati u odnosu na vaš oblik lica. Zato se definitivno trebate konsultovati pre samog šišanje, a ne biti tvrdoglavi i hteti tu frizuru po svaku cenu.

Frizer će uzeti u obzir uz oblik lica, boju kože i to čime se bavite i da li vam je ta frizura podobna za ono što radite.

Ako se držite pravila u frizurama, koja frizura stoji kojem obliku lica, nikad se nećete dvoumiti u šišanju, već ćete već pred šišanje znati krajnji ishod i da će rezultat biti fantastičan.

Svaku frizuru koju se odlučite isprobati prvo probajte imitirati na ogledalu sami i oceniti sami da li se vidite u tome.

face-tipe

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo