Kako Da Karmin Duže Traje Na Usnama?

karmin

Ovo zapravo i nije tajna. Ovaj postupak je kombinacija pripreme usana, nanošenja, i izbora proizvoda. Proverite ovu metodu na svojim usnama!

1.Da bi bili sigurni kako će vam karmin trajati, pobrinite se da na usnama ne ostanu komadi mrtve kože. Koristite čistač usana e.l.f. Lip Exfoliator or Bliss Fabulips tako ćete izolirati mrtve stanice sa usana.

2. Sledeće, nanesite hidratantni, ne uljani lipstick za usne. Isprobajte našu preporuku Sephora – Sephora’s Super Nourishing Lip Balm.

3. Nanesite malo temeljne olovke. Mi smo iskoristili pink boju za podlogu. Stavljanje pink podloge posebno preporučujemo za tamni ton usana, jer će ih dodatno naglasiti.

4. Koristite prst kako bi ublažili prelaz

5. Papir preko usana i puder preko toga je najveća tajna ovog postupka. Posle nanošenja pudera uradite postupak 9 nanošenja i vaše usne će izgledati veličanstveno!

 

Profesionalni Frizer i Šminker. Hobi joj je pisanje članaka o Kosi, šminci, Zdravlju kože i kose. 2002. Završila srednju frizersku školu i kurs za šminkera 3 mjeseca 2003. Unapredila kolorimetriju na Swarzkopf seminaru 2008. Otvorila sopstveni Frizersko Kozmetički Studio

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo