Ideje za Poklon: Božić i Nova Godina

Šta pokloniti ove godine za Božićne i Novogodišnje praznike? Na to pitanje uvek kaskamo sa odgovorom kao i na pitanje gde ćemo slaviti novu godinu. Od svakodnevnih obaveza u životu nemamo vremena razmišljati o kojekakvim sitnicama koje bi trebali pokloniti dragim osobama u ovo praznično vreme. Svi znate da u ovo vreme davanja, nije bitno da li je nešto skupo ili ne. Bitnije je da je od srca i da ste se setili drage osobe. Jošće veći utisak ostaviti na nekoga ako uradite nešto sami i poklonite nešto unikatno šta će samo ta osoba imati.

# 1 Poklonite drugarici ili devojci ženski kostim deda mraza

novogodisnja-prodavnica-deda-mrazica

Ovo je jako lep poklon za drugaricu ili devojku. Dočekati novu godnu u kompletom outfitu je nezaboravno. KUPI – kostim

# 2 Predivna Lampa

lampa

Lampe su uvek krasile domove i davale im toplinu i jednu posebnu romantičnost kada sijaju same u mraku. Ovo je jedan veoma lapo urađen keramički set sa motivima ruža.

kontakt za kupovinu

# 3 Poklonite lepo i unikatno rađene porcelanske šolje

solje

Svako ima svoju omiljenu šolju iz koje stalno pije tople napitke. Unikatna šolja je lep izbor da iznenadite voljenu osobu. Žene jako vole sakupljati posuđe koje je lepo rađeno. Vaš poklon će podsećati na novogodišnje praznike osobu kojoj ste poklonili ove predivne šolje.

kontakt za kupovinu

# 4 Poklonite ime zvezde voljenoj osobi

ime_zvezde2

 

Ovo je veoma lep čin svakog romantičnog muškarca i nema boljeg momenta za pokloniti zvezdu nego u prazničnom dugu. Radi se o tome, da možete da imenujete i posvetite zvezdu u sazvežđu nekoj voljeno osobi. Možete po njegovom ili njenom horoskopskom znaku da odaberete koordinate. Kao što vidite na slici, poklon je veoma lepo uramljen i Vaša voljena osoba će ga čuvati zauvek!

KUPI

# 5 Noćna okrugla lampa, igračka za decu

nocno_svetlo_za_decu

Savršen poklon za Vašu malu mezimicu. Ako se boji mraka, i voli imati upaljeno svetlo, ovaj poklon će oduševiti Vaše malo dete. Još veću radost budi u maloj deci, kada se upali i po zidovima sobe projektuje kroz svetlost male balončiće. Možete pronaći svoju kuglu u pink, plavoj i ljubičastoj boji. Automatski se isključuje nakon 45 minuta rada, što je idealno da uspavate svoju malu mezimicu.

KUPI

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo