Hit Frizura: Jedna Strana iza Uha

Svedoci smo kako moda brzo napreduje i postavlja neke nove trendove. Podela kose nikad nije bila toliko zanimljivija do ove godine. Razlog popularizacije ove podeljene kose i zalizivanja jedne strane iza uha je to što devojke jednostavno vole asimetriju i asimetrija skoro svakome jako dobro stoji. Koso ošišana kosa sa šiškama u stranu naglasiće Vaše najlepše crte lice i sami sebi ćete biti lepši.

hit

Kovrdžave devojke se stalno žale na nedostatak varijanti stilizovanja njihove kose. E pa evo jednog trenda koji je specijaliziran za prelomljenu kosu i kovrdžavu kosu. Ne nosite tako zahtevnu kovrdžavu kosu dugu, ne bojte se i osecite je na ovakvu seksi bob frizuricu i jednu stranu stavite iza uha. Videćete kako ćete se osećati rasterećeno, trendi i trendseterski.

bob-kosa

Održavanje frizure

Održavanje ove frizure ako je kovrdžava kosa u pitanju zavisi od načina kako ćete naglasiti lokne. Ako Vam je kosa kovrdžava možete koristiti difuzor za sušenje kose i tako kosu prirodno prelomiti.

difuzor

Ako imate ravnu kosu, a želeli bi da iskopirate ovu frizuru i nosite je prelomljeno možete koristiti figaro za kosu. Na brzinu uvijete kosu na figaro i razbacate je. Ako ste pobornik klasičnijih metoda uvijanja kose, možete kosu naviti i na viklere.

Kako zalizati kosu iza uha?

Uzmite gel za kosu i lagano ga nanesite na deo kose koji zalizujete iza uha, zagrejte fenom gel kako bi se sčvrsnuo i kako bi kosa ostala u tom obliku. Ako ne volite koristiti gel za kosu, možete to isto napraviti sa lakom za kosu.

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo