Haljine – Svečane haljine, duge haljine, kratke haljine, večernje haljine, haljine za maturu

Duge haljine su očetkom dvadeset prvog veka malo zanemarene jer je moda otišla u pravcu što kraćih suknjica pa i tamo gde se nebi trebale nositi. Ipak, duge haljine ništa ne može zameniti jer one jedinstveno odišu glamurom i elegancijom. Pokazaćemo vam top izdanja haljina u raznim bojama koje možete obući za razne prijeme ili svečanosti poput mature i venčanja.

DUGE HALJINE

Duga halina ne mora uvek da bude i markirana haljina da bi izgledala dobro. Možete po izrazito niskom cenama naći veoma dobre duge haljine. Duge haljine su odraz ženstvenosti i nose se najčešće na elegantnim prijemima i nekim svečanostima koja nisu za kratku haljinu. Ove godine su veoma popularne duge haljine i mnoge devojke baš to odabiru za svoj izgled za matursku noć.

0000562_awesome-ombre-long-dress formal-long-dresses-for-women

long-dress Long-dress-4 long-dresses-for-wedding-guests-factory-long-evening-dress-v54-picture-88388 long-summer-dress[1] merlot-strapless-floral-ruched-silky-chiffon-long-evening-dress sleeveless-chiffon-dress-party-long-asymmetric toast-taffeta-surplice-draped-bodice-long-dress-with-a-line-skirt XO_2133SSK1_20111512_144327

KRATKE HALJINE

Kratke haljine su odličan izbor za devojke koje imaju obline i manekensku građu. Kratke haljine dobijaju na popularnosti u moderno vreme jer se sve više potencira razgolićenost i seksipil. Muškarci će se složiti sa nama da sve žene izgledaju seksipilno u kratkim haljinama. Pazite da ne preterate sa kratkim, držite se granice ukusa i pogledajte šta smo spremili za vas.

black-dress-CL-D40158-c ivory-dress-XO-6433JQB3-a original sequin-short-evening-dress-731x1024 sexy-halter-open-back-dresses-es-4192-Black,White-Front Sexy-Short-Prom-Dresses-2013-by-Blush-Collection-4 short-dresses3 uk021572-2012-style-a-line-sweetheart-rhinestone-sleeveless-short-mini-tulle-cocktail-dresses-homecoming-dresses-25667

Nadamo se da smo vam pomogli da suzite izbor haljina za maturu, za venčanja, za prijeme i ostale svečanosti. Vaša matura je vaš specijalan dan koji se dešava samo jednom tokom života. Dobro odaberite šta ćete nositi i kako bi trebali izgledati!

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo