Haljine Roberto Cavalli Resort 2015

“Njegova duša je u Firenci”, rekla je stanovnica Firence Eva Cavalli koja je u ponedjeljak u Milanu bila sa novim premijerom Italije. Duša u Firenci se odnosi na novog premijera Mattea Renzija. Svi smo uzbuđeni. Renzi, je najmlađi premijer u isoriji Italije i bivši gradonačelnik Firence (Roberto Cavalli potieče iz ovog grada  renesanse). Premijer je bio u svom rodnom gradu prošle nedelje zajedno sa Kanye Westom povodom otvaranja Pitti Immagina i početka muškog fashion Weeka gde je i obećao 30.000.000 €. U ovoj kolekciji Cavalli se vraća duhu šezdesetih godina proščog veka. Koristi razne jarke boje i kožne stvari sa detaljima sa početka rock and roll scene. Veoma zanimljiva kolekcija koja je pod budnim okom svetske modne scene. Duboko vam preporučujemo da pogledate kompletnu kolekciju a mi ćemo vam izdvojiti top deset modela. Ostala kolekcija se nalazi iznad na slajderu.

Izbor naših top 10 Roberto Cavalli Haljina iz kolekcije 2015

10

36

 

9

29

8

27

7

25

6

22

5

32

4

13

3

11

2

26

1

33

 

Od lepršavosti, do glamura i kratkih haljina. Od kož do svile, od dugmadi do špagastih dekolte kopči. Raznovrsnih stilova ali moramo primetiti dominantnom belom bojom. Ova kolekcija 2015 je jedna od najšarenolikijih do sada. Uživajte!

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo