Frizure za žene preko 40 godina

Postoji mnogo načina da izgledate mlado i atraktivno iako ste u četrdesetim godinama. Većina postupaka da se podmladite su preskupi, pa čak i opasni kao što su plastične operacije ili preskupi makeup proizvodi koji mogu dovesti do fatalne bolesti kože. S druge strane, postoji jednostavan i vrlo učinkovit način da izgleda mlađe. Tajna je pravilno odabrana frizura koja će sakriti neke nesavršenosti i dodati mladalački duh vašoj ličnoj slici.

Medium-Hairstyles-Ideas-for-Ladies-252x336 Melina-nature-curly-hair-style-01-252x336

Danas postoji toliko lepih i elegantnih frizura koja će biti pogodne za dame sa više od 40 godina, ali da napomenemo da najbolje su svakako srednje dužine frizura koje imaju moderan izgled kratkog dizajna i funkcionalnost za održavanje svakodnevno vaše frizure. Nije li sjajno imati modernu frizuru koja ne zahteva stalno friziranje? Žene preko 40 godina trebaju imati na umu nekoliko pravila pri odabiru nove frizure.

Prije svega to ne bi trebalo biti previše moderno sa asimetričnim slojevima ili previše svetle boje. Takav dizajn će izgledati groteskno na starijim ženama. Sledeće štto bi trebali izbegavati je tanjenje kose i feniranje na ravno i uz glavu. Trebate naglasiti svoju frizuru sa volumenom i slojevima koji će naglasiti punoću vaše frizure.

Govoreći o srednje slojevitim frizurama u odabiru nikako ne smete izostaviti bob frizure koje su itekako popularne među poznatim ličnostima. Kada uređujete bob frizuru trebate koristiti okrugle četke i podizati kosu iz korena dok je fenirate. To je jedini način da naglasite vaš bob sa predivnom frizurom.

Melina-nature-curly-hair-style-02-252x336 Melina-nature-curly-hair-style-04-252x336 Melina-nature-curly-hair-style-05 Melina-nature-curly-hair-style-06-252x336

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo