Frizure za Venčanje: Duga kosa

Pripreme pred venčanje su stresan faktor svakom paru, i svi jedva čekaju da sve to prođe u najboljem redu i da se završi. Ponekad je potraga za haljinama, frizurama, nakitom, mestom venčanja, dekoracijom sale veoma naporno. Mi ćemo vam sa ovim člankom pomoći da skinete barem jedan teret sa sebe a to je frizura. U ovom članku ćete stvarno biti oduševljeni našim izborom svečanih frizura za venčanje, jer smo i mi iz redakcje odušeljeni ovim katalogom koji vam toplo preporučujemo.

Radi se o svečanim frizurama za venčanje za dugu kosu. Ukoliko patite od slabog rasta kose a sviđaju vam se sve ove frizure sa bujnom i dugom kosom, razmislite o Nadogradnji kose pred venčanje. Predložite svom frizeru da vam produži kosu kako bi postigli potpun utisak ovih predivnih frizura za dugu kosu.

Katalog se sastoji od frizura za crnke, brinete, plavuše. Duga uvijen kosa, kosa pokupljena u nisku punđu, kosa pokupljena u stranu. Sve su to neka rešenja koja smo vam pokazali i koje imaju veoma profinjen, sofisticiran i luksuzan izgled za vaš specijalni dan. Preledajte naš katalog frizura za venčanje i odaberite svoju frizuru.

_t5a4164 3 4 5 6 7 8 9 10 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  istanbul

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo