Frizure za tinejdžerke

Novi trendovi u svetu frizura sadrži toliko zapanjujuće slatkih frizura za devojke tinejdžerke koje su za njihov uzrast i veoma su slatke. Sve frizure su jednostavne za održavanje i jednostavne za nošenje u casual varijantama. Danas se više ne nose komplikovane, uglađene ili podignute frizure, prirodne i svakodnevne varijante više prolaze na ulici, jer su u tom slučaju naglašena prirodna devojčicina lepota.

layered-hair-style-252x336Tinejdžerke najčešće nose srednju i dugu dužinu kose te su ošišane tako da mogu da zavežu kosu, jer je praktično kada se ide u školu i kada ste puni nekih druhih obaveza i nemate vremena da se zanimate oko kose. Sve što je bilo popularno prošle sezone i ove je. Jednostavni rep, francuska pletenica, neuredno svezana visoka punđa, punđa na srednjoj visini i mnoge druge frizure vam daju veličanstveni urban look. Za ove frizure trebate izdvojiti najviše pet minuta i ako nemate nikakve frizerske veštine.

Hairstyles-for-Students-2011Malo natapiranog volumena i kad ste stepenasto ošišani sigurno izvoljeva poglede dečaka. Jedne od najatraktivnijih frizura su takođe blagi prirodni valovi kose kad se naglase sa penom ili nekim drugim sredstvom za kosu. Devojka koja ima skroz ravnu kosu, svoju kosu može učiniti zanimljivom tako što će je uviti na neki način npr. viklerima, figarom, peglom idr.

Pramenčići takođe na devojčicama jako slatko stoje i daju im malo stariju i ženstveniju notu.

Students-hairstyles-20111

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo