Frizure za svaki dan

1 PRIRODNI VALOVI

frizura-za-svaki-dan

Podelite kosu i napravite dve obične pletenice sa strane i uvežite ih gumicom. Uzmite peglu za kosu i presujte kosu kao na slici, od vrha do dna, samo pazite da ne presujete i gumicu. Ponovite ovaj proces dvaput, skinite gumicu i prstima rastresite kosu. Imaćete prirodne valove sa plaže i to vam je veoma lako za napraviti i svakodnevno nositi ovu frizuru. Zapamtite svakodnevna frizura ne mora biti previše uglađena. Prirodno i lepršavo se nosi.

 2 MODERAN REP

rep-frizura

Ovo nije obično svezan rep, i to odma vidite na slici. Žene koje ne vole kosu na licu. Žene koje se bave profesionalnim sportom. Žene koje na poslu ne smeju imati puštenu kosu. Žene koje vole da nose rep frizuru. Ako se pronalazite u ovim primerima, onda je ovo jedna od vaših svakodnevnih frizura.

3 VIKLERI

vikleri

Ako ne volite da zagrijavate kosu sa figarom ili da pravite lokne na peglu, onda je možete odlučiti da vašu svakodnevnu frizuru napravite pomoću velikih viklera.

veliki-vikleri

Veliki vikleri vam daju na vremenu. Ujutro imate vremena da se obučete, da popijete kafu, da malo prosurfate internetom i sve to zato što su vam ruke slobodne, ne morate se mučiti oko frizure jer se ona sama pravi pod viklerima. Navijanje na viklere vam nebi trebal oduzeti više od 10 minuta.

Uputstvo: Polusuvu kosu uvijte na velike viklere. Ako vam se neda čekati oko 40 minuta do sat vremena da se kosa prirodno osuši pod njima onda možete uzeti fen i ubrzati taj proces sušenja. Kad skinete viklere glavu nagnite i sagnite se na dole glavom, i prstima rastresite kosu kako bi dobili fantastičan volumen. Ako ne želite prevelik volumen onda samo skinite viklere i lagano naštimajte pramenove kose.

4 NEOBAVEZNA PLETENICA SA STRANE

pletenica

Kao što vidite i na slici, ako nemate ideju, uvek je tu neobavezna pletenica sa strane koju za čas možete stilizovati sami sebi. Kosu jednostavno natapirate na vrhu da bi imali malo neurednosti i punoće. Uvežete kosu u rep sa strane i onda ispletete ne baš uredno pletenicu da bi imala svoj messy style.

5 NEUREDNA VISOKA PUNĐA

neuredna-visoka-pundja

Ovo je frizura koju bi nazvali neurednom i bezveze pre 15 godina, ali danas je ovo veoma ženstvena, casual i sofisticirana frizura za svaki dan. Ako ste ljubitelj street stila, kožnih jakni, urbanog oblačenja sa poveznicama hip hopa onda je ovo vaša svakodnevna frizura.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo