Frizure za sportistkinje

Dobro održavanje kose pre odlaska u teretanu smanjiće vam muke oko borbe sa kosom i omogućiće vam više koncentrcije na sam trening. Bavljenje nekim sportom ne podrazumeva da vaša kosa može da izgleda svakako, zato obratite pažnju na najefikasnije frizure koje ćemo vam pokazati. Možda se krije neka sudbinska simpatija u teretani ili na nekom sportskom treningu, da li ste sad sigurni da frizura nije bitna :)?

1. Rep

10-Amazing-Workout-Hair-Styles

Klasični visoki rep je najpopularnija frizura za teretanu. Potrudite se da vam je sva kosa pokupljena u visoki rep i da vam ne ispadaju komadi kose. Ako je potrebno stavite i ukosnice na delovima gde vam kosa ispada, kako bi se kosa održala i nebi vam smetala ispadajući iz repa.

2. Pletenica

amazing-workout-hair-styles

Pletenice su takođe sigurna varijanta za vežbanje. To je najlakša u najbolja frizura za vežbanje za žene koje imaju izrazito dugu i tanku kosu. Pletenica izgleda seksi i ne morate stalno paziti na kosu, jednom kad je čvrsto napravite izdržaće više sati treninga.

3. Znojnica na glavi

amazing-workout-hair-styles-23

Znojnica na glavi je odličan izbor ako vam kosa smeta dok trenirate. Znojnica najbolje ide uz visoki zategnuti rep. Ako se znojite u području glave i čela, znojnica je vrhunsko rešenje jer će pokupiti znoj i neće mu dati da vam ide u oči.

4. Kosa uvijena u visoku punđu

amazing-workout-hair-styles-3

Visoka punđa je odlično rešenje za kosu dok trenirate, uključujući i trening snage i pilates. Možete bez ikakvih probleda da legnete na klupu u teretani a da vam kosa ne smeta jer je visoko podignuta. Da biste je napravili jednostavno podignite kosu visoko i uvijte je u gumicu neobavezno. Ova frizura nije izrazito glamurozna ali će poslužiti svrsi.

5. Riblja kost rep

amazing-workout-hair-styles-5

Ovo je odlična frizura za sportistkinje koje žele da imaju i zanimljivu frizuru. Ova frizura će održati kosu nazad daleko od vašeg lica, i daće interesantnost vašem izgledu i uz trenerku.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo