Frizure za okruglo lice

cos-01-nyfw-2013-diane-Von-Furstenberg-de

Dugi stepenasti slojevi

Ako pogledate ovu sliku, poželećete da vam vaš frizer napravi stepenastu frizuru sa prvim slojevima malo ispod brade, koji padaju ka udutra. Ta frizura će vam lice učiniti dužim i sakriti bočne okrugle strane lica.

cos-02-nyfw-2013-Giberson-de

Duže šiške malo ispod obrve

Šiške će staviti u fokus vaše oči i odbiti poglede od oblika lica. Ako imate okruglo lice trudite se da uvek držite bočne strane vaše kose uz lice.

cos-04-nyfw-2013-marc-Jacobs-de

Kratka razbarušena frizura

Kratka frizura podeljena na stranu iskosiće vašu glavu i razbiti okrugle linije. Ukoliko podignete malo volumen na profilu vaša glava će dobiti duguljastiji izgled i kratka frizura će vam fantastično stajati.

cos-05-nyfw-2013-Prabal-Gurung-de

Ravna kosa sa bočnim stranama uz lice

Ovo je najbolja metoda prikrivanja vašeg oblika lica. Pogledajte na slici kako bi nevidite kakve su jagodice i ostatak lica kod ove devojke jer ga je sakrila sa bočnim stranama. Isprobajte ovu seksi ravnu frizuru i sigurno ćete dobiti novu dimenziju.

cos-07-nyfw-2013-3-1-Philip-Lim-de

Kosa na stranu

Lepršava i ne previše ravna kosa sa podelom na stranu uvek je dobro rešenje za okruglo lice gde asimetrija čini svoje. Kosa linija šiški razbija utisak okruglosti i u fokus ubacuje vaše šiške, kosu i oči.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo