Frizure za novogodišnju noć 2014

Kako napraviti glamuroznu frizuru kod kuće?

Imati glamuroznu frizuru za novogodišnju noć je od velikog značaja za većinu žena. Glamurozna frizura vam povećava ne samo stil i kompletno izdanje u kojem ćete izać, nego ćete u novoj godini pokupit komentare i pozitivne kritike koje će vam započet novu godinu u vašem društvenom životu. Odlazak u salon može biti veoma skup izdatak pored svih već izdataka koje imate na taj dan. U ovom tekstu ćemo vam objasniti male tajne i tehnike sređivanja kose kod kuće.

1

670px-Curl-Hair-with-a-Curling-Iron-Step-16

2

Kako se moda pedesetih vraća, sve više se traže glamurozni uvojci i valovi koji odišu seksi notom i glamurom.

670px-Curl-Hair-with-a-Curling-Iron-Step-17

3

Potrebno je imati figaro u vašem kućnom setu. Uzmite i podjelite kosu na sekcije. Svaka sekcija koju budete umotavali na figaro ne treba da bude deblja od 1 cm promjera. Svaki pramen kad uvijete uzmite i zarolajte ga kao da ste ga navili na vikler i zakačite ukosnicom tako da se ohladi uvijen ( kada se kosa ohladi uvijena ona jače drži loknu). Kada to isto uradite sa cjelom kosom lagano izvucite ukosnice sa svakog pramena i pustite sve te lokne koje ste držali da se uvijene hlade. Kada ste ih sve pustili savijte glavu prema podu i dobro rastresite kosu.

670px-Curl-Hair-with-a-Curling-Iron-Step-18

Zavisno po vašoj želji napravite razdeljak na stranu ili razdeljak na pola.

Kada ste rastresli kosu, uzmite lak za kosu i nalakirajte dobro kosu da bi ona dobro držala cijelu noć.

Uvojci su savršeni i za pravljenje kojekakvih punđa. Ako vam se mota po glavi da sebi napravite neku neurednu spuštenu punđu, onda ćete pratit instrukcije na slijedeći način:

- Ostavite sa svake strane po jedan komadić šiški a ostalu kosu zaližite i svežite u rep. Kad ste kosu uhvatili u rep uzimajte sloj po sloj kose iz repa i slažite ih lagano u krug. Slažući jedan po jedan pramen lakirajte ih tako da ostanu čvrsti. Kad završite sa tim učvrstite te uvojke sa ukosnicama i za čas posla imate punđu koja atraktivno izgleda. I još nešto, šiške koje ste ostavili naprijed uzmite pa navijte još jednom i lakirajte.

Nadamo se da smo vam dali par kućnih ideja za pravljenje vaše novogodišnje frizure.

4

670px-Curl-Hair-with-a-Curling-Iron-Intro

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo