Frizure za Krupnije Lice

Krupnije žene uvek nailaze na prepreke što se tiče oblačenja, šminkanja ili frizure, ali ne mora to uvek biti tako. Ovde ćemo se baviti problematikom krupnije glave i lica. Ako mislite da vam je glava krupna i velika te da imate krupno lice, trebate obratiti pažnju na to da li nosite adekvatnu frizuru koja bi pokrila vaše nedostatke.

Verovatno mislite da se tajna krije u tome da bi trebali da izbegavate volumen i frizure koje su navijene na lokne i pune volumena. E pa grešite u tome. Baš ćemo vam pokazati primer na slici ispod gde devojka ima veliku i krupnu glavu a da se to ne primeti jer je svu pažnju odnela od naših očiju kovrdžava kosa sa velikim volumenom.

Dakle, dame koje misle da imaju krupniju glavu, trebale bi svoju kosu da razbaruše i da nju stave u prvi plan. Ako je kosa ravna i slepljena uz vašu glavu, onda velika glava još više dolazi do izražaja jer se kosa od glave i ne vidi.

krupno lice

Ovo je fantastičan primer, gde kosa preuzima vizuelnu inicijativu

SAVET

Uradite Parcijalnu Nadogradnju kose ukoliko nemate volumena:

Našli smo rešenje za vas, ako nemate dovoljno kose da poslušate naše savete u vezi volumena. Parcijalna nadoradnja kose će vam pomoći da dobijete više kose i napravite bujnu frizuru. Parcijalnu nadogradnju kose možete uraditi sa keratinom, šivenjem ili sa klipsama. Koji god način da odaberete nećete pogrešiti, samo da dobijete željeni volumen.

krupno lice 2

Ovde je urađena parcijalna nadogradnja kose, gde je dosta kose dodano da bi devojka imala ovoliki volumen

SAVET ZA SVEČANU FRIZURU

Napravite asimetriju sa svečanom frizurom. Jednu stranu skoro zaližite i sakrijte a drugu naglasite sa kosom i sa nekim modnim dodatkom kao na slici ispod. Modni detalj i asimetrija će takođe da odvuče pažnju sa krupnog lica.

Svečana frizura, model sa krupnim licem, asimetrična frizura sa modnim detaljem cvećem

Svečana frizura, model sa krupnim licem, asimetrična frizura sa modnim detaljem cvećem

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo