Frizure za Kratku Kosu 2015

Žene koje imaju kratku kosu jako često kukaju da neznaju šta bi uradili sa kosom za neku svečanu priliku i treba im uvek neka inspiracija. I sa kratkom kosom se može dosta toga uraditi bez muke. Kratka kosa već ima formu i ne treba joj puno detalja kad pravite neku frizuru. Pletenica sa jedne strane, zavrnjena punđa, isfenirana kosa sa volumenom (puštena), neki detalj poput šnale ili cveta je takođe dobar korak u rešavanju misterije frizure za kratku kosu.

half-up-bun

Punđica sa puštenim ostatkom kose može biti jedna šik i alternativna frizura. Ako volite slobodnjački stil, ljubitelj ste alternativne garderobe, naušnica, tetovaža, sa ovom bi frizurom izgledali cool.

short-twist

Uvjete kosu na velike viklere. Kada dobijete prelomljene lokne, jednostavno sa obe strane uvrnete kosu, napravite imitaciju rajfa i učvrstite oba kraja sa ukosnicama.

pletenica

Veoma jednostavna a veoma lepa niska punđa za kratku kosu sa pletenicom kao glavnim objektom kada se pogleda u frizuru sa zadnje strane. Jednostavno uzmete jedan kraj i napravite labavo pletenicu, zakačite ga na drugoj strani ukosnicama i sakrijete repiće od pletenice.

short-waves-bangs

Nekad se jednostavno ne morate zamarati i smišljati neke komplikovane frizure. Napravite interesantan kolor poput blagog ombrea, šiške i lagano prelomite kosu.

straight

Ješ jedan primer gde možete lepo ispeglati kosu na ravno i zabaciti je na jednu stranu. Jednostavno, zanimljivo, chick i seksi!

Frizure na kratkoj kosi mogu biti itekako zanimljive. Ne frustrirajte se kada vidite neku frizuru na dugoj kosi, danas je veoma lako produšiti kosu sistemima Nadogradnje kose. Najbrži i najlakši način su klipse, kosa na šnalice koja se kači. Za 10 minuta imate dugu kosu.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo