Frizure za crvenu boju kose u 2015

Kad god govorimo o trendovima u 2014/2015 godini uvek nekako odmah pomislimo na ombre. Ombre je jednostavno toliko popularan da ne može da izađe iz naših okvira pričanja ni dan danas. Sami je kraj 2014-te godine te vam moramo predstaviti neke nove ideje za 2015-tu godinu.

1. Počinjemo sa vatreno crvenim ombreom (tamno crveni porast, svetlo bakarni krajevi)

crvena-kosa-ombre

2. Razbacani bob sa tamno crvenom nijansom

crveni-bob

Bob je definitivno najpopularniji rez u istoriji frizeraja. Kad mu dodate crvenu boju koja privlači pažnju, onda ćete definitivno biti stylish i privlačićete pažnju ljudi oko sebe gde god da se pojavite.

3. Kratka kosa na stranu

kratka-crvena-kosa

Ovaj izgled je najbolji za tinejdžerku koja ima gothic narav. Na slici vam je pokazano kakav make up treba da prati ovu frizuru. Hrabre tinejdžerke, probajte, što da ne!

4. Crvena bujna kosa

crvena-bujna-kosa

Ova kosa ima volumen, odličnu boju, odličan rez! Ako imate dosta kose koja ima volumena, ovo je frizura sa kojom ćete se prilagoditi takvom tipu kose. A usput, imate i vraški atraktivnu boju!

5. Pletenica sa strane

pletenica

Pletenice sa strane su veoma atraktivne frizure koje prate razbarušenu trenutnu modu. Ovo je itekako dobar izbor ukoliko nemate ideju šta bi napravili sa kosom za neku svečanu priliku. Pletenice sa strane su pun pogodak!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo