Frizure Za Crnu Kosu

Crnke uvek imaju problem jer se crna kosa ne ističe i nema pravu moć ležernosti frizura kao što je to slučaj sa svetlijim kosama. Crnke često znaju prokomentarisati svom frizeru: ” Zašto meni nikad ne napraviš frizuru kao ovoj devojci”, ili mu čak znaju pokazati u katalogu frizuru koju nosi plavuša, i onda kada se ta frizura napravi na crnoj kosi, nije ni sličan efekat.

Pokazaćemo vam kako da nosite crnu dugu kosu u kojim prilikama jer se i crna i tamno braon kosa jako lepo može napraviti. Mnogi pripadnici muškog spola će posvedočiti da im je upravo tamna kosa najdraža boja kod žene.

#1 Visoki rep sa padajućim kovrdžama prema licu

Tied-Up-with-Messy-Curls

Evo jedne frizure za svečanu priliku koja leži samo tamnoj kosi. Izgled latino crnke je veoma popularan a ovako ćete napraviti imitaciju seksi latinke za čas. Uvijte kosu na sitnije kovrdže i podignite je u visoki rep kao sa slike. Ako imate neku lepu šnalu iskoristite je kao što je ovde kombinovana boja zlata.

#2 Interesantne šiške koje će naglasiti vaše oči

5c21b45446d86a248615befaabe75d8e

Evo kako se to radi sa šiškama. Šiške su moćan alat naglašavanja očiju, a pogotovo ako su vam oči ovako snažne kao fotomodelu sa slike. Ženama sa plavim očima jako dobro stoji tamna kosa a i ovako isprekidane šiške ošišane na špiceve i razbarušene.

#3 Kim Kardašijan uvek ima rešenje

Slicked-Back-Strands

U jednostavnosti je lepota. Kim Kardašijan nam uvek pokazuje kako doterano i moderno nositi crnu kosu. Nju definitivno možete uzeti kao uzora ako ste strastvena crnka.

#4 Zakačena kosa u Indijskom stilu

a37febb5a8e58bbdf0535fcc9e55c89a

Ako ste crnka najbolje od te boje možete izvući tako što ćete imitirati seksi južnjakinje poput indijki. Ova prelepa frizura se lako pravi. Kosa se uvije, zatim se gornji sloj lagano pokupi sa šiškama kose se nazad zakače nekom lepom šnalom na polovini glave.

#5 Ošišajte se agresivno stepenasto ili nadogradite kosu na stepenasto tako da bude veoma duga

1e8133564411ad7175e70e529551bdae

Duga crna stepenasta kosa sa mnogo stepenova je uvek u trendu i uvek je seksi. Sa veoma dugom kosom ošišanom u agresivan špic definitivno ste svagde primećeni. Možete je puštenu nositi i u casual varijantama a takođe i u svečanim.

#6 Interesantna pletenica

a6a8385f4a128980db3144c5cc2f1284

Evo još jednog načina gde je crna kosa veoma zanimljiva. Pletenica sa dve strane i pedantno podeljena i ispeglana kosa je definitivno hot.

#7 Afro Loknice

177b26609c95a35d43271fc26eecc41e

Crnkinje su prve počele da ih nose ali su sada sve popularnije i kod belkinja.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo