Frizure za Bucmasto Lice

Pravi odabir frizure za okruglo lice nije uvek prava frizura i za bucmasto lice. Ako ste očajno tražili rešenje za vaše bucmasto lice i nikako ne možete naći potpuno dobru frizuru za prikrivanje toga, na pravom ste mestu! Iako imate okruglo lice ili bucmasto zbog viška kilograma, tu su frizure koje takvo lice mogu učiniti mršavijim na izgled.

DUGI BOB

dugi bob 1 dugi bob 2

Bob frizure su jedne od najboljih za bucmasto lice. Zaboravite na dužinu boba do brade, on neće izgledati dobro, još više će vas zaokružiti. Mi vam pričamo o dugačkom bobu. Pokušajte sa frizurom dugim bobom ili asimetričnim bobom koji će sa svojom asimetrijom razbiti ravne linije i nakositi vizualnu sliku.

ŠIŠKE NA STRANU

frizura-za-svaki-dan kose-siske

Ovo je baš dobar primer da shvatite šta smo vam govorili o asimetriji. Pogledajte na ovim primerima kako su asimetrične šiške u stranu koje imaju kosinu razbile vizuelnu sliku bucmastog lica. Šiške su možda najbezbolniji način da promenite frizuru i krenete u smeru prilagodbe svog lica frizuri.

KOSA NA STRANU

kosa-na-stranu kosa-na-stranu-2

Razdeljak na stranu i prebačeno većinu kose na stranu itekako ima efekta. Obratite pažnju na sliku jedan, kako je bucmasto lice zbog frizure ipak ispalo simpatično i lepo a ne ručno i okruglo.

Da sumiramo sve. Svako razbijanje kvadratastih i pravilnih linija, deljenje kose na stranu, šiške na stranu, dugački bobovi. Sve je to ono što smo vam predstavili kao najbolje solucije. Povežite te stvari iz ovog članka i bićete supersimpatična bucka :)

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo