Frizure sa šiškama 2014

Ako ste u potrazi za frizurom sa šiškama, ne tražite dalje, ovo je pravo mesto da je nađete. Kada je u pitanju dobar igled vas samih, ne radi se o trendovima, nego onome što odgovara vašem obliku lica, odgovarajuće šišanje, i odgovarajući tip kose.

Već dugo vremena razmišljate da ošišate šiške ali nemate hrabrosti? Uzmite ove slike poznatih kao poticaj da napravite promenu. Svi oni imaju najnovije frizure i boje kose, tako da ako njih budete pratili definitivno ćete profitirati i biti u trendu. Dakle, uzmite sebi vremena i prelistate ove slike, ako nađete nešto zanimljivo probajte proceniti da li bi vam takve šiške stajale uz vaš oblik lica.

Upozorićemo vas na neke stvari:

  • Debele ravne šiške ne idu uz četvrtasto lice, četvrtastom licu stoje šiške u stranu i do brade.
  • Usko i sitno lice nemojte zatvarati šiškama nego ga otvorite. Uskom licu trebate napraviti široke šiške da nisu debele već proređene i lepršave.
  • Široko lice naravno trebate zatvarati da bi ga suzili, tako da vam tu najviše odgovaraju uske ravne šiške.

Reese-Witherspoon-Bangs


Evo primera na ovoj slici četvrtastog oblika vilice. Taj vizuelni efekat razbijaju šiške u stranu koje odvače pažnju sa ravne četvrtaste linije i daju im kosinu.

Bangs-for-High-Foreheads-Olivia-Wilde-

 

Pogledajte na ovoj slici primer Olivie Wild. Šta smo rekli ranije, ravne šiške ne idu uz četvrtast oblik vilice. Obratite pažnju koliko su šiške uokvirile i još više naglasile vilicu. Dakle, ovo je promašaj, tako da izbegavajte to ukoliko imate sličnu fizionomiju.

Cute-Bangs-Bella-Heathcote

 

Ovde vidimo super ravne šiške koje nisu predebele i koje imaju nakrivljene krajeve ka dole koji naglašavaju srcoliko lice i izražajne jaodice.

Celebrity-Hairstyles-with-Bangs-Ryan-Newman

 

Ovo je jedna mladalačka frizurica za tinejdžerke. Šiške su ošišane toliko kratko da se mogu skloniti sa lica. Obavezno recite frizeru da vam ne skrati puno te da ćete šiške sklanjati sa lica.

Layered-Hairstyles-with-Side-Bangs-Nina-Dobrev

 

Još jedan predobar primer kako su šiške stopostotni pogodak ukoliko imate naglašene jagodice i špicastiju bradu.

Thick-Hair-Side-Bangs-Katie-Holmes

 

Još jedan primer šiški u stranu kod četvrtastog oblika glave. Moramo priznati da Katie dobro stoji!

straight-bangs-hairstyles-for-medium-hair

 

Pogledajte kod okruglog oblika lica ravno odsečene šiške, pun pogodak!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo