Frizure sa kojim ćete izdužiti buckasto lice

hairstyles-for-face-shapes-(1)

Gojaznost je jedan od glavnih problema, pogotovo u tinejdžerskim godinama za devojke. Teretana, Dijete, i sve ostale strateije za gubitak kilograma…… Bog zna šta sve još ne pokušavamo samo da bi dobili figuru o kojoj sanjamo! Mršanje nije samo proces vežbanja i dijete, neke osobe jednostavno nikad ne uspeju da smršaju.

Želite da vidite instant tretman za mršanje pomoću frizure? Zapravo, to nije tretman… uđite u frizerski salon, sa buckastim licem a izađite sa izduženim i mršavijim licem. Tu čaroliju može izvesti savršena frizura i pomoći vam da vratite svoje samopouzdanje. Frizure i jesu izmišljene kako bi izvukle najbolje od vašeg lica. Postoje mnoge frizure za debelo lice koje ćemo vam ovde pokazati? Najbolje od svega jest što ćete uštedeti novac tražeći sami odgovarajuću frizuru, ovde ćete odmah naći pravu za vaš oblik lica.

Podela kose – razdeljak

hair-parting-styles

Izbegavajte deliti kosu na sredini. Kosa podeljena po sredini daje utisak debljeg lica. Eksperimentišite sa deljenjem kose na stranu ili cik cak. To će razbiti fokus na vaše obraze i dati posmatraču fokus na gornji deo glave.

Uvijajte kosu umesto da je ravnate

amanda-seyfried-and-julianne-moore

Ravnanje kose na buckasto lice je totalno out! Ne morate navijati kosu na jake lokne. Dovoljno e uvek da napravite lagane valove na kosi kako bi vaši valovi dali licu duguljastu formu. Izbegavajte šišanje na paž i kratko. Neka duža varijanta kose je savršena.

Podignut profil

catherine-zeta-jones-short-hair

Još jedna odlična metoda za izduživanje lica. Izdužite svoje lice tako što ćete napraviti jak profil i tu malo jače natapirati kosu. Na slici vidite jednu zanimljivu polupodignutu frizuru koja je super za letnje dane.

Stepenasto šišanje

reddish-brown-hair-color

Duga stepenasta kosa daje iluziju dugog lica i sakriva vaše velike obraže i vrat. Zato se trudite da izbegavate ravne i bob rezove jer će oni još više raširiti vaše lice.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo