Frizure punđe 2014

Punđe su se nekad u 60-tim, 70-tim i 80-tim godinama smatrale prestižom i frizeri su tada mnogo polagali na to da svaka dlaka bude na svom mestu, da sve bude zalizano, uglaaženo i natapirano u profil. Međutim stvari su se danas promenile i prirodnost i neurednost je preuzela kompletno frizersko tržište mode. Svedoci ste kako ovih godina sve više čujemo reč: neuredna punđa, neuredna pletenica, izvučena kosa, razbacana kosa. Trend neurednosti i prirodnosti je i u kolorimetriji dobio svoje obožavaoce. Naime, Ombre je zavladao svetom, razne kombinacije posvetljivanja vrhova u razne boje i nijanse, te potamnjivanje korena su nam dokaz koliko je jedan stil zavladao.

Ovde ćemo se bazirati na punđe koje su hit u 2014.godini. bilo da su visoke ili niske punđe, pokazaćemo vm ideje koje možete štampati i poneti kod frizera kada budete išli na neku svečanu priliku poput, venčanja, maturske večeri itd, ili nebitno, danas vam se na poslu nosi elegantna messy neuredna punđa, tražite ideju, sliku, frizuru, e pa kod nas ćete uvek da pronađete najbolje!

Obratite pažnju koliko je ove godine popularna niska punđa ali sa strane.

kchenoweth.xxlarge large_62f93c8c-3d6b-4d57-b272-e38db8c7a188 Messy messy2 messy-bun messy-side-bun tumblr_lg8c1nqUYw1qfm2vbo1_400

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo