Frizure najzavodljivije muškarcima

hairstyles-men-love-1-mdn6

Slatko i mladoliko

Muškarci vole jaku i gustu kosu, još ako je ona plave boje, to je pun pogodak. Ovde vidimo jednu prirodnost, jedan nevini devojački izgled školarke. Muškarce koji vole nežne i prirodne devojke će definitivo privući takav stil.

Dejan (26): “Volim slatke i prirodne devojke”

hairstyles-men-love-9-mdn2

Sportski

Kristijan (23), inženjer enterijera: “Mene definitivno privlače devojke sa repom i bez šminke, predpostavljam da je to sportski seksipil

hairstyles-men-love-2-mdn1

Duga i jednostavna kosa

Danijel (44), financijski konsultant: “Ja volim na ženi da vidim izrazito ravnu dugu kosu. Volim kad žene drže do svoje kose i kad im je kosa duga, ne sviđaju mi se žene sa kratkom kosom. Mislim da je ženstvenije kada žena ima dugu kosu”


hairstyles-men-love-3-mdn1

Neuredni lepršavi bob

Bojan (30), frizer: ” Sve moje devojke do sada su nosile bob. Neznam zašto ali i kad je neka imala dugu kosu, ja je nagovorim da se ošiša na bob. Tako je seksi. Ja sam serijski bobista :)”

hairstyles-men-love-8-mdn0

Kratko i punky

Igor (26), Istoričar: “Najviše me loži kada žena ima kratku kosu, neznam zašto ali mi je to dobro držanje i stil”

hairstyles-men-love-7-mdn

Duga, divlja i plava kosa

Milan (19), Fizioterapeutski fakultet: “Najviše volim kad vidim plavušu negde u gradu, recimo u javnom prevozu, a ona ima plavu i divlju kosu. Više me privlači takav tip žene, nego sa urednom i tamnom kosom”

hairstyles-men-love-4-mdn1

Riđava i klasična dama

Srđan(27), Automehaničar: “Oduvek su me privlačile crvenokose dame sa klasičnim frizurama. Možda zbog filmova i onih bujnih poprsja u korzetima, moguće :)

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo