Frizure koje sakrivaju uši

Očigledno, prvi korak bi bio da izbegavate kratke frizure što se tiče šišanja! Ali ako imate dugu kosu, onda se ne brinite, pokazaćemo vam varijante sakrivanja ušiju. Nošenje kose preko ušiju je najbolji način da se pokriju velike uši. Ovde su prikazane neke frizure koje će vam pomoći da bolje kamuflirate svoje uši u svečanim prilikama.

hairstyles-to-hide-big-ears-1Marisa Quinn izgleda zapanjujuće sa frizurom koja je sa kovrdžama na stranu i fino pokriva uši. Na suprotnoj strani, zaližete kosu preko uha, a zatim podignete profil i sve lepo učvrstite.

hairstyles-to-hide-big-ears-2Selena Gomez na ovoj slici nosi labavu valovitu podignutu kosu, sa punđom na potiljku. Ona je pustila više slojeva kose na prednjim bočnim stranama što prekriva njene uši savršeno.

hairstyles-to-hide-big-ears-3Kadee Strickland nam predstavlja još jednu veliku opciju – pola podignutu kosu. Ovo je veoma jednostavno za napraviti a uputstvo je sledeće. Prvo navijete kosu. Onda uzmete obe bočne strane i ispod profila ih labavo zakačite ukosnicom. Onda profil natapirate i bukvalno naprvite krunicu na vrhu glave.

Nadamo se da smo vam pomoli ukoliko imate problematične uši!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo