Elegantne muške frizure 2014

Elegant-hairstyles-for-menMuškarci ne eksperimentišu nešto mnogo oko frizura niti oko kose uopšteno. Njihove frizure i način nošenja kose više zavisi od njegove osobnosti. Tako postoje recimo mehaničari koji nose razbarušenu kosu ali im to opet nekako stoji. Fudbaleri se uvek trude da ubace neki novi trend u frizurama i tako skrenu dodatnu pažnju medija na sebe. Ovde ćemo vam pokazati kako bi to trebala da izgleda jedna elegantna frizura za svečane prilike. Donosimo vam tri elegantno sređena glumca sa crvenog tepiha.

Men-Hair-For-Elegant-Hair-Styles2Ben Aflek se priklonio stilu pedesetih koji je jako moderan ove i prošle godine. Moramo priznati jako mu dobro stoji uloga i izgled zrelog starijeg muškarca u odnosu na glumačke uloge u kojima uvek glumi razmaženog klinca.

Kako objasniti frizeru da vas tako ošiša?

  • Ako vas pita koliko biste okolo skratili recite mu 9 milimetara ili ako hoćete još malo duže onda 12 milimetara mašinicom.
  • Gore mu objasnite da bi trebalo da ostane jedno 7-10 cm kose i da ćete je nositi na bočni razdeljak zalizanu na stranu.

mens-Elegant-HairstylesLeonardo di kaprio takođe na ovoj slici nosi nešto slično Ben Afleku, to pomazuje koliko su elegantne zalizane muške frizure na stranu popularne.
Održavanje takve frizure je lako. Operete kosu i osušite je u pravcu strana na koje će ići kosa. Posle sušenja uzmete neki gel (zavisno od jačine koliko vam odgovara) i onda namestite kosu ovako kako vidite na slici. Ove frizure će vam jako lepo pristajati uz formalna odela kako i vidite na ovim slikama.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo